in

Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές από το αγαπημένο μας «Rebelde Way»!

Όλοι θυμόμαστε την αργεντίνικης παραγωγής σειρά, της Chris Morena με τον ελληνικό τίτλο «Ανυπότακτες καρδιές». Έχετε αναρωτηθεί όμως, πώς μοιάζουν και τι κάνουν σήμερα η Mia, ο Pablo, ο Manuel και η Marisa; Αν ναι, τότε βρίσκεστε στο σωστό άρθρο. Αν όχι, πάλι στο σωστό άρθρο βρίσκεστε, μιας κι αυτή τη στιγμή, σίγουρα σας έχει «φάει» η απορία.

Ας ρίξουμε λοιπόν, μια ματιά στα μέλη του πιο πολυαγαπημένου εφηβικού συγκροτήματος ever, των ERREWAY:

Η Mia ή με το πραγματικό της όνομα Luisana Lopilato, κάνει ίσως τη μεγαλύτερη καριέρα από τα υπόλοιπα τρία μέλη. Έγινε γνωστή μέσα από την σειρά Chiquititas αλλά η φήμη της εκτοξεύτηκε μετά το Rebelde Way όπου έφτασε έως την Ισπανία, την Ελλάδα, το Ισραήλ κ.α. Μετέπειτα, πρωταγωνίστησε σε δεκάδες αργεντίνικες σειρές και ταινίες. Σήμερα, κάνει το ντεμπούτο της σε μία ταινία αμερικανικής παραγωγής ενώ ήταν και παρουσιάστρια στα MTV βραβεία της Λατινικής Αμερικής. Στην προσωπική της ζωή είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή, Michael Bublé κι έχει 2 γιους.

Ο Ρablo ή αλλιώς Benjamín Rojas έγινε κι αυτός γνωστός μέσα από τις σειρές της Chris Morena όπως τα Chiquititas , η Floricienta και φυσικά το Rebelde Way. Μετά την διάλυση των Erreway, έκανε κάποιες φιλικές συμμετοχές σε αργεντίνικες σειρές αλλά ηχογράφησε και πολλά soundtracks για ορισμένες παραγωγές της τηλεόρασης της χώρας. Στην προσωπική του ζωή, διατηρούσε σχέση με την συμπρωταγωνίστρια του Camila Bordonaba μέχρι το 2005 και έπειτα με το μοντελό María Del Cerro όπου και χώρισαν το 2008.

Η Marisa ή αλλιώς Camila Bordonaba , γεννημένη το 1984, είχε μετά το Rebelde Way συμμετοχή σε αρκετές παραγωγές ως ηθοποιός , ωστόσο από το 2007 δημιούργησε ένα δικό της καλλιτεχνικό θίασο, το «arcoyura»  που είχε σαν στόχο τον εντοπισμό νέων ταλέντων του χώρου.  Γνωστή για τις επαναστατικές της ιδέες καθώς και την χίπικη συμπεριφορά της, δεν εξέπληξε κανέναν όταν το 2011 τα παράτησε όλα κι έκανε το γύρο της Αργεντινής μένοντας σε βουνά και γενικότερα σε σκηνές στη φύση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνεχίζει βέβαια την μουσική της σταδιοδρομία, παρέα με τον τέταρτο της παιδικής παρέας, Felipe Colombo.

Ο Μanuel ή αλλιώς Felipe Colombo, στην προσωπική του ζωή από το 2007 μέχρι και σήμερα, είναι ζευγάρι με την Cecilia Coronado, ενδυματολόγο που γνώρισε γυρίζοντας τη σειρά «son de fierro». Έχουν μαζί μια κόρη την Aurora της οποίας νονοί είναι η Camila Bordonaba (Marisa)  κι ο Benjamin Rojas (Pablo), με τους οποίους είναι ακόμη και σήμερα, κολλητός φίλος. Με την Camila μάλιστα έχουν δημιουργήσει ένα συγκρότημα που ονομάζεται «la miss Tijuana» και που έχει σταθερή πορεία στην Αργεντίνικη μουσική σκηνή.

Κοστίζει 3500€, στο Φέρνουνε στο Χώρο που το Θες και το Εσωτερικό του θα σε Μαγέψει

Οι πιο… περίεργες εφευρέσεις του κόσμου