in ,

Πώς ένα δώρο κατέστρεψε μια ολόκληρη κουζίνα!

Τα Χριστούγεννα μπορεί να καθυστερούν λίγο αλλά ένας Βρετανός σκέφτηκε πως έχει βρει το καλύτερο δώρο για τα εγγόνια του. Δεν φανταζόταν πως αυτό θα κόστιζε… μια ανακαίνιση της κουζίνας.

Ο παππούς, Paul Hodkinson, αποφάσισε με την 57χρονη σύζυγό του να αγοράσουν τρία «σκούτερ ισορροπίας», μια νέα μόδα για τα παιδιά, αξίας 300 ευρώ για να ευχαριστήσουν τα τρία εγγόνια τους. Μάλιστα αρχικά αγόρασε το παιχνίδι για τα μεγαλύτερα εγγόνια του και το εγγόνι ενός φίλου του για να δει αν είναι ωραίο και να αγοράσει στη συνέχεια και στα μικρότερα. Μόλις ο εγγονός του ανέβηκε στο παιχνίδι κατενθουσιάστηκε και είπε ότι είναι καταπληκτικό.

ofaofdafhn4

Ο παππούς για να ελέγξει αν όλα δουλεύουν τα έβαλε στην κουζίνα να φορτίζουν όταν ξαφνικά και ενώ βρισκόταν στο σαλόνι με τη γυναίκα του άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο από την κουζίνα σύμφωνα με την μαρτυρία του στην Daily Mail. Μόλις πήγε στην κουζίνα είδε φλόγες παντού.ofaofdafhn2

Το παιχνίδι έσκασε σαν πυροτέχνημα ή καλύτερα σαν βόμβα διαλύοντας κυριολεκτικά την κουζίνα του σπιτιού την ώρα που το φόρτιζαν. «Στην αρχή πάγωσα και σκέφτηκα να σβήσω τη φωτιά αλλά μετά το άκουγα να σκάει σαν πυροτέχνημα και βγήκαμε έξω» δηλώνει.

Ο ίδιος και η σύζυγός του αναφέρουν ότι ζουν από θαύμα μετά την έκρηξη που τάραξε όλο το σπίτι. «Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε σοκαρισμένοι.

ofaofdafhn3

Ποτέ δεν περιμένεις ότι ένα δώρο που αγοράζεις για τα εγγόνια σου θα εκραγεί σαν βόμβα. Αν ένα από τα παιδιά ήταν κοντά στο παιχνίδι θα είχε σκοτωθεί» αναφέρουν.

ofaofdafhn1

Η έκρηξη από το παιχνίδι κατέστρεψε ολοσχερώς την κουζίνα του ζευγαριού προκαλώντας ζημιά πάνω από 25.000 λίρες. Ολόκληρο το υπόλοιπο σπίτι βέβαια μυρίζει καμένο. Το ευτύχημα όπως αναφέρει το ζευγάρι είναι ότι δεν σκοτώθηκε κάποιος ενώ αναμένεται να κινηθεί εναντίον της εταιρείας που κατασκευάζει το παιχνίδι.

via

Ζωγραφίζει το γυφτάκι μια μύγα στον πίνακα

Τρίψε αυτό σε ουλές & ρυτίδες και θα εξαφανιστούν σε χρόνο μηδέν!