in

Πως αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν μπει λίγο παραπάνω αλκοόλ στο αίμα του;

Όλοι έχουμε πάει σε πάρτυ και έχουμε διασκεδάσει πέρα από κάθε όριο. Έχουμε πιει λίγο παραπάνω ή και πολύ παραπάνω. Θυμόμαστε όλοι το επόμενο πρωί, πονοκέφαλος, αφυδάτωση, ανακατασούρες και ζαλάδες ατελείωτες.

Θυμόμαστε όμως το προηγούμενο βράδυ τι κάναμε και τι είπαμε; Η ομάδα του astropedia.gr έκανε την έρευνά της επί του θέματος και σας παρουσιάζει τις αντιδράσεις των ζωδίων όταν πίνουν μερικά ποτηράκια παραπάνω. Για να ξέρετε τι θα συμβεί όταν βγείτε έξω και με ποιους!

Κριός: Γλώσσα που τσακίζει κόκκαλα
Οι Κριοί είναι ζώδια που εκτιμούν την ειλικρίνεια στον άνθρωπο και την έχουν και ως αρχή γι’αυτούς. Όμως όταν πίνουν γίνονται οδυνηρά ειλικρινείς. Η γλώσσα τους κόβει και πληγώνει ενώ ταυτόχρονα κάνουν τους άλλους γύρω τους να γελάνε, μαγική ικανότητα! Θα μιλάνε και θα γελάνε πιο δυνατά από ότι συνήθως και στο τέλος θα καταλήξουν να κάνουν διαγωνισμούς με σφηνάκια για να μπορέσουν να αποδείξουν ακόμα και σε αυτό ότι είναι οι καλύτεροι και αντέχουν.

Ταύρος: Μια άνετη γωνίτσα βρε παιδιά
Ένας Ταύρος θα ξεκινήσει την έξοδο του με ηρεμία και χαλαρότητα, όταν όμως πιει μερικά ποτάκια παραπάνω και χαλαρώσει κι άλλο οξύνονται οι αισθήσεις του και δίνει σημασία σε πράγματα που κανείς πριν δεν είχε προσέξει ότι υπάρχουν στον χωρό απλά γιατί έχουν ωραία αίσθηση στην αφή και μυρίζουν ωραία. Προσπαθώντας να ανακαλύψει οτιδήποτε θα τον κάνει να νοιώσει άνετα, μπορεί να καταλήξει να κυκλοφορεί γυμνός για μεγαλύτερη άνεση. Γίνεται ιδιαίτερα αδέξιος και γκαφατζής, σκοντάφτει πάνω σε αντικείμενα και καταλήγει να γελάει πάρα πολύ δυνατά με το παραμικρό.

Δίδυμος : Κάτσε να σου πω τι έκανε ο απέναντι
Ο Δίδυμος δεν παρασύρεται εύκολα, οπότε στην πρώτη φάση που έχει πιει κανά δυο ποτηράκια παραπάνω θα συμπεριφέρεται όπως τον ξέρετε. Ίσως να μιλάει λίγο πιο γρήγορα και λίγο παραπάνω από ότι συνήθως. Όταν όμως αυτά τα κανά δυο ποτηράκια γίνουν κανά δυο μπουκαλάκια παραπάνω τότε μπορεί να δείξει μια άλλη πλευρά του εαυτού του και να πει όσο κουτσομπολιά ξέρει στον μπάρμαν, στην κοπέλα που καθόταν στο διπλανό τραπέζι χωρίς καν να τους συστηθεί πρώτα. Αν καταλήξουν να παίζουν κανένα παιχνίδι με ποτά τότε είναι από τους πιο αστείους του ζωδιακού.

Καρκίνος: Μόνος μου θα πίνω;
Οι Καρκίνοι αγαπούν το αλκοόλ και πίνουν πολύ, εξού και οι μπυροκοιλίτσες τους. Αντέχουν παραπάνω από το συνηθισμένο. Κι όπως έλεγε η διαφήμιση, μετά το ποπ δεν έχει στοπ για αυτούς με το αλκοόλ. Προσπαθούν πάντα να παρασύρουν και τους υπόλοιπους της παρέας να πιουν παραπάνω για να μην νοιώθουν μόνοι. Κάνουν πολλά κομπλιμέντα και επιδίδονται σε έναν αγώνα φλερτ. Θα μιλούν ιδιαίτερα δυνατά και θα κάνουν ότι μπορούν για να συνεχίσει η παρέα να περνά καλά. Στο τέλος υπάρχει πιθανότητα να γίνουν ιδιαίτερα συναισθηματικοί, να ξεθάψουν κάθε καημό τους, να αρχίσουν να κλαίνε και να γίνουν μίζεροι και δυστυχισμένοι.

Λέων: Δεν έχω πιει, σου είπα!
Οι Λέοντες όταν μεθούν, δεν το παραδέχονται. Μπορεί να τους βλέπεις να τρεκλίζουν, να έχουν εντελώς την όψη του Ορέστη Μακρή αλλά αυτοί επιμένουν “δεν είμαι μεθυσμένος”. Αυτό συμβαίνει γιατί ακόμα κι όταν πιουν πολύ, έχουν πλήρη επίγνωση του τι κάνουν και που είναι τα όρια για να μην τα ξεπεράσουν. Αγαπούν το αλκοόλ γιατί τους χαλαρώνει και απολαμβάνουν ιδιαίτερα αυτή την χαλαρότητα. Μέσα στα πλαίσια αυτά, να νοιώσουν χαλαροί και ελεύθεροι, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να κάνουν τρελλά πράγματα και κάνουν ένα απλό πάρτυ να γράψει ιστορία που θα συζητιέται για πολύ καιρό!

Παρθένος: Με ένα ακόμα ίσως και να χαλαρώσω λίγο…
Το ζώδιο της Παρθένου σπάνια ξεπερνάει τα όρια. Θα πιει τόσο όσο. Δεν θα επιτρέψει στον εαυτό της να εκτεθεί δημόσια. Παρ’ όλ’ αυτά, άνθρωποι είναι κι αυτοί και μπορεί μία στις τόσες να πιουν λιγάκι παραπάνω, τότε αρχίζουν να μιλάνε πολύ και να κριτικάρουν τα πάντα. Το λεξιλόγιο της καθώς πρέπει Παρθένου γεμίζει με βωμολοχίες και ίσως μερικές προσβολές. Γίνονται διασκεδαστικοί και ευχάριστοι αν δεν είστε ο στόχος τους. Όσο περισσότερο πίνουν τόσο περισσότερο νοιώθουν την ανάγκη να χαλαρώσουν και να πουν όσο πραγματικά θέλουν και δεν μπορούν χωρίς το αλκοόλ.

Ζυγός: Καλημέρα! Που είμαι;
Ένας μεθυσμένος Ζυγός είναι η καρδιά του πάρτυ! Επειδή όταν μεθούν χάνουν κάθε ίχνος εγκράτειας, φέρνουν τα πάνω κάτω αλλά μαζί με αυτούς παίρνει η μπάλα και όλους τους παρεβρισκόμενους. Αν πάτε σε ένα πάρτυ με έναν Ζυγό, δεν ξέρετε που θα ξυπνήσετε, οπότε καλύτερα πάρτε και τα γυαλιά ηλίου μαζί σας. Πολύ πιθανόν η ταινία Hangover να βασίστηκε πάνω σε κάποιο μεθυσμένο Ζυγό και τις περιπέτειες του. Θα φλερτάρουν και θα κολακέψουν τους πάντες όμως θα γίνουν παραπάνω σκληροί από συνήθως με οτιδήποτε κακόγουστο που τους προσβάλλει την αισθητική τους. Ανακεφαλαίωση: Πάρτυ χωρίς μεθυσμένο Ζυγό, δεν είναι πάρτυ.

Σκορπιός: Ή όλα ή τίποτα
Ένας Σκορπιός θα βγει έξω αποφασισμένος να πιει πολύ αλλιώς θα κάτσει σπίτι του και θα πάει νωρίς για ύπνο. Δεν υπάρχει μέτρο σε αυτά τα πράγματα γι’ αυτούς. Όταν μεθούν φαίνεται από τον τρόπο που μιλάνε, μπερδεύουν πολύ την γλώσσα τους και γίνονται ιδιαίτερα σαρκαστικοί και ειρωνικοί. Μπορεί να ανοίξουν την καρδιά τους και να μιλήσουν για πράγματα που έκρυβαν καιρό μέσα τους. Κυρίως μιλούν για τον έρωτα της ζωής του και τις άπειρες σεξουαλικές τους εμπειρίες.

Τοξότης: Πάμε Ρίο;
Όταν πίνει ένας Τοξότης, γίνεται πιο Τοξότης από ποτέ. Αποκτά υπερφυσική σωματική ενέργεια και συμπεριφέρεται εντελώς αυθόρμητα. Δεν θα σκεφτεί λέξη και πράξη πριν την πει και πριν την κάνει. Με έναν μεθυσμένο Τοξότη σίγουρα θα διασκεδάσετε πολύ, μπορεί να σας προτείνει να φύγετε τώρα ένα ταξίδι, να πέσετε με τα ρούχα στην πισίνα, να κάνετε βραδινό μπάνιο στην θάλασσα ακόμα κι αν εκείνη την στιγμή βρίσκεστε στην Αράχωβα, θα βρει τρόπο να φέρει την παραλία δίπλα σας. Το μόνο κακό είναι ότι κατά την διάρκεια όλων αυτών (γιατί θα τα κάνει όλα αυτα, όχι μόνο ένα από αυτά) μπορεί να παρεξηγηθεί εύκολα κι εκεί που όλα έμοιαζαν με παιχνίδι και απλά πειράγματα να στήσει έναν μεγάλο καβγά…

Αιγόκερως: Τι θα πει ο κόσμος;
Οι Αιγόκεροι ξέρουν τα όριά τους και επειδή τους αφορά ιδιαίτερα η κοινωνική γνώμη, προσέχουν πολύ όταν πίνουν. Όσο περισσότερό πίνουν τόσο πιο πολύ θέλουν να πιουν για να αποδείξουν ότι αντέχουν πιο πολύ από τους άλλους. Πείθονται εύκολα να πιουν πέρα των ορίων τους αν κάποιος τους πει ότι ήπιαν πολύ, μόνο και μόνο για να τους αποδείξουν το αντίθετο.

Υδροχόος: Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!
Ένα τυπικός Υδροχόος όσο περισσότερο πίνει τόσο περισσότερο τα ξέρει όλα και έχει άποψη επί παντός επιστητού. Εκφράζει την άποψη του με πάθος (ακόμα και την λανθασμένη) και υπερβάλλει στα πάντα. Γίνεται ακόμα πιο ομιλητικός από ό,τι είναι και αρκετά αδέξιος, με αποτέλεσμα να λέει και να κάνει πολλές γκάφες. Γίνονται πολύ διασκεδαστικοί γιατί ενθουσιάζονται με το παραμικρό ασήμαντο πράγμα. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του μεθυσμένου Υδροχόου είναι ότι ασχολείται πολύ με τους υπόλοιπους μεθυσμένους και νηφάλιους γύρω του, τους παρατηρεί και γελάει μαζί τους σαν να άκουσε το πιο ξεκαρδιστικό ανέκδοτο του κόσμου.

Ιχθύες: Αγαπώ κι εσένα, κι αυτόν, και τον δίπλα…
Οι Ιχθύες έχουν μία ροπή προς το αλκοόλ και την κατάχρησή του. Όταν μεθούν, είναι δύσκολο να επικοινωνήσει κάποιος μαζί τους. Κάνουν πάρα πολλά σαρδάμ και δεν βγάζουν κανένα νόημα οι προτάσεις τους. Είναι πιθανό να πιουν μέχρι να λιποθυμήσουν και την επόμενη μέρα να μην θυμούνται τίποτα. Επίσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πιουν τόσο ώστε να έχουν ακόμα και παραισθήσεις. Όταν πίνει ένας Ιχθύς καλό θα ήταν να υπάρχει δίπλα του ένας φίλος, για κάθε ενδεχόμενο. Παρ’ όλ’ αυτά, με μια καλή παρέα γίνονται συναισθηματικοί και διασκεδαστικοί προσπαθώντας να εκφράσουν την αγάπη τους προς όλο τον κόσμο και να αποκαλύψουν τον ευαίσθητο και τρυφερό χαρακτήρα τους.

via

4 Τρόποι να καταπολεμήσετε τις κρίσεις πανικού μια για πάντα

Όσο διώχνεις τη γκρίνια και τη μιζέρια, τόσο θα ανθίζει η ευτυχία