in

Πρώην άστεγοι που έγιναν διάσημοι!

Τους βλέπουμε στη μεγάλη οθόνη, ακούμε τα τραγούδια τους και διαβάζουμε για τις πολυτάραχες και αξιοζήλευτες ζωές τους. Τους ερωτευόμαστε και τους έχουμε σαν πρότυπα. Διάσημοι αστέρες του Hollywood και του πενταγράμμου, με τις τέλειες ζωές τους μας κάνουν να ονειρευόμαστε.

Και ποιος είπε να μην ονειρευόμαστε άλλωστε, ακόμη και τώρα εν μέσω οικονομικής κρίσης- που όλα μοιάζουν ανέφικτα και κάθε μέρα είναι ένας μικρός Γολγοθάς για πολλούς. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, αγαπημένοι μας celebrities που πίσω από τα λαμπερά χαμόγελα, την επιτυχία και τις καταθέσεις εκατομμυρίων κρύβουν ιστορίες όχι και τόσο ευχάριστες.

Μπορεί τώρα να είναι γυμνασμένοι, ντυμένοι με πανάκριβα ρούχα, να οδηγούν τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα και να ταξιδεύουν με ιδιωτικά τζετ, υπήρχε όμως εποχή που κοιμόνταν στα παγκάκια του Central Park και έκλεβαν φαγητό ή ακόμη χειρότερα έψαχναν σκουπίδια για να επιζήσουν. Δεν τα παράτησαν όμως και συνέχισαν να προσπαθούν παρά τις αντιξοότητες. Ποιοι είναι;

Ella Fitzgerald

Ella-Fitzgerald-9296210-1-402

Η βασίλισσα της τζαζ το έσκασε από το σπίτι επειδή ο πατριός της την κακοποιούσε και η μητέρα της την είχε εγκαταλείψει. Βρέθηκε εσωτερική σε σχολείο θηλέων, απ’ όπου το έσκασε επίσης παραμένοντας άστεγη, μέχρι τι στιγμή που την ανακάλυψε τυχαία ένας ατζέντης να τραγουδά καθισμένη σε μία γωνία και το παραμύθι άρχισε.

Charlie Chaplin

tumblr_lem6m4lyuy1qcvt03o1_400

Ο μεγαλύτερος αστέρας της μεγάλης οθόνης και ο σταρ του βουβού κινηματογράφου, έχασε τον κόσμο του όταν μετά τον απρόσμενο θάνατο του πατέρα του, η μητέρα του κλείστηκε σε ψυχιατρική κλινική. Ο Τσάρλι και ο αδελφός του έμειναν μόνοι και για καιρό ζούσαν στο δρόμο, κάνοντας διάφορες δουλειές για να επιβιώσουν, ενώ έτρωγαν ακόμη και από τα σκουπίδια!

Halle Berry

7459655712_514de8c852_z

Στα 20 της χρόνια αποφάσισε να φύγει από το σπίτι και να κηνυγήσει τα όνειρά της μακριά από το Σικάγο. Όταν της τελείωσαν τα χρήματα, οι γονείς της αρνήθηκαν να βοηθήσουν αφήνοντάς την άστεγη. Ύστερα από ταλαιπωρίες στους δρόμους, η διάσημη ηθοποιός βρήκε καταφύγιο σε άσυλο αστέγων, στο οποίο παρέμεινε μέχρι να βρει δουλειά και σπίτι.

Jim Carrey

Jim-Carrey-jim-carrey-394850_496_640

Παιδί εξαιρετικά φτωχής οικογένειας, αναγκάστηκε να μεγαλώσει περιπλανόμενος σα νομάς με τα αδέρφια του, χωρίς σπίτι, σε ένα βανάκι από πόλη σε πόλη- κάνοντας δουλειές που θα ντρεπόταν κανείς να αναφέρει για να επιζήσει. Με την οικογένειά του καθάριζαν ακόμη και δημόσιες τουαλέτες…

Jewel

jewel3-777838

Η τραγουδίστρια έζησε για ένα μήνα στο αυτοκίνητό της επειδή έχασε τη δουλειά της και της έκαναν έξωση. Όταν δε, έμεινε χωρίς ασφάλιση αρρώστησε βαριά και κινδύνεψε να πεθάνει επειδή δεν την δεχόταν κανένα νοσοκομείο.

Daniel Greg

Daniel Craig

Όταν προσπαθούσε να ξεκινήσει την καριέρα του, έτρωγε την μία απόρριψη πίσω από την άλλη. Η κατάσταση ήταν τόσο άσχημη που για μερικές εβδομάδες κοιμόταν σε παγκάκια του Χάιντ Παρκ.

Patti Smith

1095_Patti Smith 6_original

Η ιέρεια του punk, αναζήτησε μια νέα απελευθερωμένη ζωή στη Νέα Υόρκη. Μέχρι να τα καταφέρει, κοιμόταν στο Σέντραλ Παρκ και έκλεβε τρόφιμα για να επιβιώσει.

Πηγή

Όταν ζεις στην Αυστραλία, δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο να βρεις στο σπίτι σου κάτι τέτοιο

Είναι από τα πιο Σπάνια Κουτάβια του κόσμου και η τιμή τους αγγίζει τα 13.500 ευρώ το καθένα!