in

Ποιο στυλ μαλλιών ταιριάζει σε ποιο ζώδιο και γιατί

Κριός

Κριός (21/3 έως 20/4): H γυναίκα Κριός έχει αστείρευτη ενέργεια και είναι δυνατή τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Στα θετικά της: Γενναιόδωρη, δυναμική, επιβλητική, αποφασιστική, πρωτοπόρα, θαρραλέα, ενεργητική, αγαπά την ελευθερία. Στα αρνητικά της: Εγωπαθής, εγωιστής, επιπόλαιη, επιθετική, ζηλιάρα, παρορμητική, εριστική, ευέξαπτη, ανυπόμονη. Το συγκεκριμένο λουκ στα μαλλιά είναι εντυπωσιακό και προϋποθέτει όρεξη ως προς την «κατασκευή» του. Φιλάρεσκο και ανέμελο, ένας «ναός» της τρίχας για κάθε θηλυκό κριάρι που νιώθει ότι η κόμη του είναι η ίδια του η αφεντιά. Το κομμωτήριο είναι από τα αγαπημένα στέκια μιας Κριού.

Ταύρος

Ταύρος (21/4 έως 20/5): Ανάγκη για σταθερότητα και λατρεία της ύλης. Μέσα από τη συσσώρευση και τη διατήρηση της ύλης, είτε αυτό είναι τα χρήματα και οι ανέσεις είτε τα πρόσωπα και οι σταθερές σχέσεις, η γυναίκα Ταύρος αισθάνεται την ασφάλεια και μπορεί να λειτουργήσει άκρως αισθησιακά και ζεστά. Στα θετικά της: Πνεύμα πρακτικό που επιζητεί ασφάλεια και ηρεμία, υπομονετική, επίμονη, στοργική, εκλεκτική, φιλότιμη. Στα αρνητικά της: Μνησίκακη, οκνηρή, ξεροκέφαλη, πεισματάρα, ισχυρογνώμων. Το «ύφος» των μαλλιών της την καθορίζει. Διαθέτει δυναμική εικόνα και ακόμα πιο δυναμικό λόγο. Δεν θα έλεγε όχι σε ανταύγειες, δε θα έλεγε όχι σε φυσικές, ατίθασες πλην απαλές μπούκλες. Θα έλεγε σίγουρα όχι σε ροζ τούφες ή σε οτιδήποτε εξτρίμ.

Δίδυμος

Δίδυμοι (21/5 έως 21/6): Η γυναίκα Δίδυμος αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, την κίνηση και την αλλαγή. Έχει το χάρισμα της επικοινωνίας, ενώ κάποιοι θα μπορούσαν να την χαρακτηρίσουν και ελαφρώς περίεργη. Τα θετικά της: Επικοινωνιακή, ευπροσάρμοστη, με εξυπνάδα και αντίληψη. Τα αρνητικά της: Διπλοπρόσωπη, ιδιότροπη, ασυνεπής. Τολμάει να πατήσει μονοπάτια απάτητα και επιλέγει πιο «προχώ» κουρέματα. Δεν τη νοιάζει το μήκος των μαλλιών κι ας είναι συνδυασμένο με τη θηλυκότητα. Αυτή επιλέγει να προβάλει την ανυπόταχτη πλευρά της και να δηλώνει με την παρουσία της ότι δε συμβιβάζεται εύκολα. Όλα αυτά φυσώντας τη φράντζα από το πρόσωπό της με αυταρέσκεια.

Καρκίνος

Καρκίνος (22/6 έως 22/7): Μια φράση που συνοψίζει την ουσία του ζωδίου είναι η φράση: «Θέλω να ξέρω τι υπάρχει από πίσω». Αν η γυναίκα Καρκίνος δε γνωρίζει το πως και το γιατί κρατάει στάση άμυνας και επιφύλαξης. Στα θετικά της: Συναισθηματική, προστατευτική, οικονόμος, αγαπάει την οικογένεια και την παράδοση. Στα αρνητικά της: Εσωστρεφής, ανασφαλής, τσιγκουνιά, αφέλεια, υπερευαισθησία, ιδιοτροπία. Η κόμη της μπορεί να μην υπογραμμίζει τα παραπάνω χαρακτηριστικά της διότι όσο οξυμένες σχέσεις και να επιδιώκει να δημιουργεί η Καρκίνος, τόσο αποφεύγει τις οξυζεναρισμένες άκρες στο μαλλί, τις επιμελώς ατημέλητες λεπτομέρειες και προτιμά μια συμβατική τοποθέτηση απέναντι στο θέμα. Αδιάφορη ενίοτε, εάν εξαιρέσει κανείς το χρώμα που μπορεί να «τσαχπινίζει» μερικές φορές.

Λέων

Λέων (23/7 έως 22/8): Της αρέσει η διασκέδαση, η ψυχαγωγία και αγαπά τα παιδιά γιατί κατά βάθος είναι και αυτή ένα παιδί. Στα θετικά της: Υπερήφανη, αγέρωχη, κοινωνική γενναιόψυχη, διαθέτει διαχυτικότητα, ηγετικές ικανότητες και αυθορμητισμός. Στα αρνητικά της: Ματαιόδοξη, αλαζόνας, κυριαρχεί ο αυταρχισμός και η υπεροψία. Τα μαλλιά της είναι η δύναμή της, είναι ο Σαμψών του ζωδιακού κύκλου. Με μία λέξη «μαλλούρα». Μακριά, δυνατά και πάντα στην… τρίχα. Τα προϊόντα για καλλωπισμό της κόμης καθώς και τα πιστόλια, ψαλίδια και σεσουάρ είναι από τα αγαπημένα της γκάτζετ. Ο μισός προϋπολογισμός του μηνιαίου budget της εκεί καταναλώνεται. Η Λιονταρίνα επιβάλλεται μέσω της πλούσιας χαίτης της.

Παρθένος

Παρθένος (23/8 έως 22/9): Η «Παρθένα» είναι τελειομανής και έχει καλές κριτικές ικανότητες. Της αρέσει η τάξη, η καθαριότητα και η ευπρέπεια. Στα θετικά της: Αναλυτική, μετριόφρον και σεμνή με εντιμότητα και απλότητα, μεθοδική, εργατική, παρατηρητική. Στα αρνητικά της: Σχολαστική, κακεντρεχής, ιδιότροπη, τελειομανής, με άγχος, νευρικότητα και ιδιοτροπία. Αν τα μαλλιά της δεν ήταν τα μαλλιά της θα ήταν η παλέτα του χρωματολογίου της κόλεστον. Μπορεί να μην αλλάζει κούρεμα και στυλ από τότε που θυμάται τον εαυτό της αλλά στο χρώμα του δίνει και καταλαβαίνει. Κάθε έξι μήνες κι ένα νέο χρώμα. Τελικά, γυρίζει στο «πιο κοντά στο φυσικό της» και μένει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μετά ξαναρχίζει τα χρωματικά πειρά(γ)ματα.

Ζυγός (23/9 έως 23/10)

Στη Ζυγό αρέσει να ασχολείται με τη διπλωματία, τους συνεταιρισμούς και τις συνεργασίες. Έχει γενικότερα αυτοσυγκράτηση, καλούς τρόπους και γούστο. Στα θετικά της: ανεκτικότητα, πραότητα, επιζητεί ισορροπημένες συναισθηματικές σχέσεις, διπλωματικότητα και ρομαντισμός. Στα αρνητικά της: αναποφάσιστη, ναρκισσισμός και ευπιστία. Τα μαλλιά της είναι ζηλευτά. Είναι ίσως τα μόνα μαλλιά από τον ζωδιακό κύκλο που θα έβλεπες σε διαφημιστικό για σαμπουάν. Πλούσια, ωραία, βαριά τρίχα που μπορείς να την κάνεις ό,τι θέλεις. Από κοτσίδα μέχρι μια απλή φόρμα και έξω από την πόρτα. Της αρέσει η χωρίστρα στη μέση για τον ίδιο λόγο που της αρέσει να διαχωρίζει τα σέξι από τα αθλητικά εσώρουχά της στα συρτάρια: για να κυριαρχήσει η τάξη στα πάντα.

Σκορπιός (24/10 έως 22/11)

Η Σκορπίνα έχει μια αμείωτη δύναμη να μετασχηματίσει και να αλλοιώσει τα πάντα στο πέρασμά της, πράγμα που ξεκινάει από το τεράστιο πάθος που κινεί την προσωπικότητα της. Στα θετικά της: Οξυδερκής, διορατική, αποφασιστική, ερωτική, με υπομονή, επιμονή και πάθος. Στα αρνητικά της: Δύσπιστη, αδιάλλακτη, εκδικητική, με ψυχρότητα και έντονες μανίες, μυστικοπαθής. Τα μαλλιά της αντίθετα με τα μειονεκτήματά της κουβαλάνε μια εξωστρέφεια και μια αυτογνωσία. Πάντα ξεχωρίζουν μέσα στο πλήθος των μαλλιών: είτε γιατί θα είναι τα πιο καλοχτενισμένα, είτε γιατί θα είναι τα πιο εντυπωσιακά, είτε γιατί θα έχουν περίτεχνο στυλ. Άλλοτε θα ξυρίσει τον αριστερό, κρόταφο, άλλοτε θα κάνει τη πιο τέλεια γαλλική κοτσίδα. Πάντα, όμως, η Σκορπίνα θα σκορπίζει στυλ.

Τοξότης (23/11 έως 21/12)

Η Τοξοτίνα είναι γενναιόδωρη, δίκαιη και έχει πάντα μια θεωρία για τη ζωή. Παίρνει άμεσες αποφάσεις και ρίσκα γιατί νοιώθει τυχερή και ευνοημένη, σαν το φυσικό παιδί του Δία που είναι. Στα θετικά της: Αγαπά την ελευθερία, ψάχνει για νέες εμπειρίες, είναι εύθυμος χαρακτήρας. Στα αρνητικά της: Ασταθής, θρασύς, με έλλειψη σεβασμού, με έμφυτη αδιακρισία, απροσεξία και επιπολαιότητα. Τα μαλλιά της αποδεικνύουν όλα τα παραπάνω. Μαλλιά ατίθασα και ζωηρά, χαρούμενα μαλλιά, γελαστά. Τα καθώς πρέπει χτενίσματα καταβάλει μεγάλο κόπο και πολύ ίσιωμα με πρέσα για να τα κατακτήσει. Τα μαλλιά της είναι η προέκταση των μυαλών της. Κουκουρούκου!.

Αιγόκερως (22/12 έως 20/1)

Η Αιγοκερίνα είναι καλή στην οργάνωση, προσεκτική και πάντα λειτουργεί προσγειωμένη στην πραγματικότητα. Δουλεύει πολύ σκληρά και δεν παίρνει ρίσκα παρά μόνο αν χρειάζεται. Στα θετικά της: Είναι άτομο εργατικό πειθαρχημένο και επιμελές, με αξιοπιστία συνέπεια και πειθαρχία. Στα αρνητικά της: Απαισιόδοξη, υστερόβουλη και μικρόψυχη, με έντονο συντηρητισμό και σκληρότητα. Το λουκ ελεύθερη και ωραίο ουδέποτε το υιοθέτησε. Τα μαλλάκια της ξέπλεκα ουδέποτε τα άφησε. Η αλογοουρά της προηγείται της διανοίας της. Η μόνη ίσως υπέρβαση που αφήνει τον εαυτό της να κάνει, είναι το διπλό λαστιχάκι. Έτσι για το ονόρε.

Υδροχόος (21/1 έως 19/2)

Η Υδροχόος είναι ομιλητικός άνθρωπος, σκεπτικός και στοργικός. Συνεργάζεται εύκολα και είναι καλά ενταγμένη μέσα σε μια ομάδα, κρατώντας παράλληλα όμως την ατομικότητα και την αυτονομία της. Στα θετικά της: Έχει επαναστατικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα, είναι ιδεαλίστρια, οραματίστρια, κοινωνική και ανεξάρτητη. Στα αρνητικά της: Αντιδραστική, αδιάκριτη, ανήσυχο πνεύμα και αρκετά απόμακρη. Το στυλ των μαλλιών της δεν παρεκκλίνει του «κανονικού». Πλούσια χαίτη και νορμάλ κούρεμα, όχι κάτι εξωφρενικό, ποτέ κάτι εξωφρενικό. Πάντα μέσα το πλαίσιο της κοινής αποδοχής. Τόσο στο χρώμα όσο και στο σχήμα. Η Υδροχόος, όμως, πάντα γοητεύει τα πλήθη. Όχι απαραίτητα λόγω κόμης.

Ιχθείς (20/2 έως 20/3)

Οι γυναίκα Ιχθείς είναι πνευματικό πλάσμα και βρίσκεται σε ένα πνευματικό ταξίδι μόνιμα. Συχνά ζει σε έναν κόσμο δικό της μέσω του οποίου δραπετεύει από την καθημερινότητα. Στα θετικά της: Συμπονετική, ταπεινόφρων, δεκτική, άτομο ευσυγκίνητο με ευαίσθητο χαρακτήρα και με μεγάλη φαντασία. Στα αρνητικά της: Δειλή και αδρανής, με έντονη αφηρημάδα και αβουλία. Η τέχνη του χειροποίητου την γοητεύει και αυτό έχει αντίκτυπο μέχρι και στα «έντεχνα» χτενίσματα που εφαρμόζει. Ποτέ ένας κότσος δεν θα είναι ένας απλός κότσος. Κάτι διαφορετικό θα έχει. Είτε θα είναι πιο στριφτός, είτε πιο στραβός επίτηδες. Και στο λαιμό της, σχεδόν πάντα, θα φοράει ένα κόσμημα που έχει φτιάξει η ίδια.

via

9 Συνήθειες που έχουν οι αποτυχημένοι και μίζεροι άνθρωποι

Ιστορίες τρόμου: 12 ατάκες που έχουν ακούσει γυναίκες από την πεθερά τους