in

Ποιο είναι το Δικό σου Χάρισμα! Κάνε το ΤΕΣΤ και δες !

Το παρακάτω κουίζ βρίσκει την πιο δυνατή σου νοητική ικανότητα, κάνοντας ερωτήσεις που αποκαλύπτουν το πώς λύνεις προβλήματα, ποιές είναι οι αντιλήψεις σου και ποιοι παράγοντες μπορεί να υποδεικνύουν αν υπερισχύει το δεξί ή το αριστερό σου ημισφαίριο.

Για παράδειγμα, αναλύεται το αν είσαι δεξιόχειρας, αριστερόχειρας ή αν χρησιμοποιείς το ίδιο καλά και τα δύο χέρια. Επιπλέον, τι είναι πιο σημαντικό για σένα σε μια περίπλοκη εικόνα, ποια στρατηγική ακολουθείς όταν φτιάχνεις παζλ, με ποιον τρόπο μαθαίνεις καλύτερα, πότε σκέφτεσαι πιο καθαρά, κλπ.

Αφού απαντήσεις σε 8 ερωτήσεις, η πιο δυνατή σου πνευματική ικανότητα μπορεί να υπολογιστεί. Πιστεύεις ότι θα βγει ότι είναι πιο δυνατή η ΛΕΚΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ότι δηλαδή έχεις λέγειν και εξαιρετικές κοινωνικές ικανότητες λόγω της γοητείας και της ευστροφίας σου;

Ή μήπως η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΙΣΗ, η ικανότητα σου να μπαίνεις τόσο πολύ στη θέση του άλλου που επηρεάζει τον τρόπο που παίρνεις αποφάσεις, και δείχνει πολύ υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη.

Ίσως το αποτέλεσμα του κουίζ αποκαλύψει ότι η πιο δυνατή σου πνευματική ικανότητα είναι η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ, το ένστικτο σου οδηγεί τη σκέψη του και το πώς λύνεις προβλήματα επειδή έχεις οξυμένη την αίσθηση του να προβλέπεις πως θα καταλήξουν τα πράγματα.
//cdn.playbuzz.com/widget/feed.js

Ποια είναι η πιο δυνατή σου πνευματική ικανότητα; Πες μας στα σχόλια.
via

Τραγωδία: Φωτιά στον Έβρο – Τουλάχιστον 26 άνθρωποι βρέθηκαν απανθρακωμένοι στο δάσος της Δαδιάς

Μητέρα γράφει γράμμα στην κόρη της για να το διαβάσει όταν μεγαλώσει.