in

Ποιες είναι οι συμπεριφορές που απωθούν τους άνδρες;

Γιατί δεν είστε απλά ο εαυτός σας, κυρίες; Υπάρχει ένα μυστικό με τους άντρες: θέλουν δίπλα τους μια γυναίκα που να μην προσποιείται και να μη θέλει να γίνει κάποια άλλη από αυτή που είναι.

Από την άλλη, αν ο πραγματικός σας εαυτός χαρακτηρίζεται από τις παρακάτω συμπεριφορές τότε σίγουρα, δεν θα τον κρατήσετε για πολύ καιρό κοντά σας. Δείτε παρακάτω τις 9 συμπεριφορές που απωθούν τους άντρες.
Υπάρχει ένας πρώην με τον οποίο δεν σταμάτησε ποτέ την επικοινωνία

Μιλάμε για έναν πρώην ή για κάποιον με τον οποίο δεν έγινε ποτέ τίποτα αλλά παραμένει απωθημένο. Εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε έναν άντρα, αφήστε όλους τους πρώην στην απέξω. Είναι προτιμότερο να συζητάτε μαζί τους για τον επόμενο παρά για τον πρώην!

Μιλάει για το φαγητό όμως ποτέ δεν τρώει.

Στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες που αγαπούν το καλό φαγητό. Τους αρέσουν βέβαια και οι γυναίκες που έχουν ένα καλοδιατηρημένο κορμί. Ναι, γνωρίζουμε πώς αυτά τα δύο είναι κάπως ασυμβίβαστα! Αν όμως ετοιμάζεστε να πάτε για φαγητό και στο τέλος παραγγέλνετε μια σαλάτα, είναι λογικό να ξενερώνει.

Ή μη μιλάτε καθόλου ή κάντε μια εξαίρεση και απολαύστε ένα δείπνο μαζί του.

Κρατάει μέσα της ό,τι πραγματικά θέλει να του πει

Οι άντρες γοητεύονται από τις γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν. Εάν για παράδειγμα ξεκινάτε να πείτε κάτι, στη συνέχεια το μετανιώνετε και λέτε «Άστο, τίποτα» (και τσαντίζεστε που δεν επιμένει να ακούσει αυτό που θέλατε να του πείτε), δεν έχετε το δίκιο με το μέρος σας. Ότι κι αν είναι αυτό, η φαντασία είναι χειρότερη από την πραγματικότητα οπότε πείτε το μια ώρα αρχύτερα για να ξεμπερδεύετε.

Προσπαθεί να τον αλλάξει

Κανείς δεν είναι τέλειος. Αν θέλετε έναν διαφορετικό τύπο από εκείνον που έχετε δίπλα σας, απλά βρείτε τον. Είναι τόσο εύκολο και απλό!

Κουτσομπολεύει

Λίγο πολύ όλοι κουτσομπολεύουμε τους φίλους σας, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι ‘αυτό. Το πιθανότερο είναι να έχει να σχηματίσει μια καλή άποψη για τους φίλους σας. Αν όμως δεν σταματάτε να τους κουτσομπολεύετε, τι ιδέα θα σχηματίσει για εσάς;

Είναι απίστευτα επικριτική

Δεν μου αρέσει το εστιατόριο. Δεν μου αρέσει ο σερβιτόρος. Δεν μου αρέσει το φαγητό. Δεν μου αρέσει ο τρόπος που σου μίλησε η κοπέλα στο μπαρ. Ερώτηση: Υπάρχει κάτι που να σας αρέσει;

Της λείπει η αυτοπεποίθηση. Και αυτό φαίνεται.
Εάν έχει βγει ραντεβού μαζί σας, προφανώς και του αρέσετε. Δεν υπάρχει λόγος να έχετε ανασφάλειες και να αγχώνεστε για το τι εντύπωση του έχετε δημιουργήσει. Ακόμα κι αν δεν του αρέσετε, θα υπάρξει κάποιος άλλος στο μέλλον που θα βγει μαζί σας για αυτό που είστε, έτσι όπως είστε.

Απολογείται συνεχώς χωρίς λόγο.

Αν καταλάθος του πατήσατε το πόδι ή ρίξατε το ποτήρι με το κόκκινο κρασί επάνω του, ζητήστε συγνώμη. Είναι ευγενικό. Αν όμως ζητάτε όλη την ώρα συγνώμη για τα πάντα, τότε συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι δείγμα ευγένειας αλλά δείγμα έλλειψης εμπιστοσύνης στον εαυτό σας.

Έχει βγει για ραντεβού αλλά συμπεριφέρεται σαν να έχει βγει για συνέντευξη σε δουλειά

Οι πρώτες συζητήσεις είναι όντως λίγο άβολες. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν πρέπει να μπερδεύετε το ραντεβού με την διαπραγμάτευση. Και μην ξεχνάτε ότι ο άντρας που κάθεται απέναντί σας ψάχνει για μια σχέση, ένα φλερτ κλπ. όχι για υπάλληλο ή προϊστάμενο.

Πηγή

Έχετε δει πολλές κατασκευές με παλέτες αλλά σαν αυτές πουθενά! Έργα τέχνης για κάθε γούστο και όλα τα βαλάντια!

Η Αγάπη καλέ μου, δεν ξέρει ν’απατά..