in

Ποια είναι τα 6 πράγματα που εξιτάρει τους άνδρες όταν τα φοράς?

Αναρωτιέσαι τι θα φορέσεις όταν τον δεις; Ή μήπως θα μείνετε απόψε μέσα και θέλεις να είσαι πανέμορφη και εννοείται στην εντέλεια;

Μικρός οδηγός ο παρακάτω λοιπόν για να μάθεις τελικά πως οι άντρες ενθουσιάζονται με πράγματα που ούτε μπορείς να φανταστείς. Ξέχνα λοιπόν το ντεκολτέ μέχρι τον αφαλό ή τις σe χι ζαρτιέρες με τις ασορτί κάλτσες που ξόδεψες μια περιουσία για να αποκτήσεις. Φυσικά και μπορείς να εξιτάρεις με αυτά τον καλό σου στις ιδιαίτερες στιγμές σας όμως μόνο.

Γυαλιά

Το look «είμαι δασκάλα και θα σου διδάξω τα πάντα» τον βάζει σε μυστήρια μονοπάτια. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σe χι δείχνεις ακόμα και με το πιο απλό t-shirt ή φόρεμα όταν φορέσεις γυαλιά μυωπίας. Και για όσες δεν έχουν μυωπία υπάρχουν στο εμπόριο γυαλιά με τζάμι μόνο για να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Λευκή μπλούζα

Όνειρο κάθε άντρα είναι να δει μια γυναίκα μούσκεμα φορώντας από μέσα ένα μαύρο σουτιέν ή και τίποτα. Εσύ θα του αρνηθείς αυτή τη φαντασίωση;

Το πουκάμισο του

Ειδικά όταν του φτιάχνεις πρωινό μετά από μια απολαυστική νύχτα. Δεν υπάρχει καλύτερο. Πρόσεχε μη το λερώσεις με μαρμελάδα όμως.

Μποξεράκια

Ναι τα δικά του μποξεράκια που τώρα αγγίζουν τις δικές σου ευαίσθητες περιοχές. Μα δεν γίνεται να μη τον ξετρελαίνει το θέαμα.

Η έλλειψη του make up

Έχω πολλούς φίλους άντρες που επιμένουν πως οι γυναίκες είναι πιο ωραίες όταν δεν είναι έντονα βαμμένες. Γιατί δεν υπάρχει καλύτερο από τη φυσική ομορφιά!

Κολάν

Γυμναστήριο; Τρέξιμο; Yoga; Ή απλά ένα κολάν γιατί σου αρέσει; Όπως και να έχει θα το φοράς πάντα. Γιατί δεν χορταίνει να σε βλέπει.

Αστείες Ανακοινώσεις και Πινακίδες με Ελληνική πινελιά

Μαύρη Τρούφα: Επένδυση με πολύ μικρό αρχικό κεφάλαιο. Καλλιέργεια που μπορεί να σας δώσει καθαρό εισόδημα έως 900 ευρώ το κιλό