in

Πιτσιρικά δώσε προσοχή: Έτσι θα κάνεις μια γυναικά μεγαλύτερης ηλικίας να λιώσει για σένα!

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ και λέει πως να την κάνεις δίκια σου και αυτήν αλλά και άλλες της ηλικίας της. Πραγματικά κάνεις δεν το περίμενε να είναι έτσι τα πράγματα αλλά τι να πούμε αφού αυτός είναι ο απόλυτος οδηγός για να το καταφέρεις.

Ο τρόπος προσέγγισης μιας γυναίκας αποτελεί διαχρονικά αφορμή προβληματισμού για κάθε άντρα.

Εμείς πιστεύουμε ότι αυτές δεν ξέρουν τι θέλουν, αυτές διατείνονται ότι οι προσεγγίσεις μας είναι ρηχές και απλοϊκές και κάπως έτσι χάνεται η μπάλα.

Για να αυξηθούν, λοιπόν, οι πιθανότητες η κίνηση που θα κάνεις να έχει ανταπόκριση, καλό θα ήταν πριν την κάνεις να πάρεις τη γνώμη μιας γυναίκας.

Η ειδικευμένη σε θέματα σχέσεων συγγραφέας, ‘Ελεν Κροιντον, είναι η ιδανική σύμμαχος. Και είναι στη διάθεση σου.

Οι συμβουλές της θα σε βοηθήσουν να «ρίξεις το κάστρο», όσο απρόσιτο κι αν φαντάζει. Για γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας.

Οι περισσότερες γυναίκες κάποιας ηλικίας παραπονιούνται επειδή οι άντρες που έχουν ανάλογη ηλικία με αυτές είναι συνήθως αρνητικοί, γκρινιάρηδες και δεν έχουν καμία απολύτως όρεξη για κουβέντες.

Οπότε, σημείωσε: μια τέτοια γυναίκα σε θέλει δίπλα της για τον ενθουσιασμό, την ενεργητικότητα και την αγάπη σου για τη ζωή.

Πάρα την επικρατούσα αντίληψη, μια μεγαλύτερη γυναίκα είναι πιο πιθανό να ψάχνει για συγκινήσεις και για φλερτ σε σχέση με μια μικρότερης ηλικίας.

Πιθανότατα είναι πιο ανεξάρτητη, με μεγαλύτερες ευθύνες στη δουλεία και με πιο ξεκαθαρισμένη ρουτίνα στη ζωή της, άρα το πιο πιθανό είναι να μην επιζητεί μονίμως την μεγάλη προσοχή των άντρων, σε αντίθεση ενδεχομένως με μια πιο νέα γυναίκα.

Επίσης, είναι πολύ πιθανό να έχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι ακριβώς ζητά από τον εκάστοτε εραστή της – μπορεί να ψάχνει για περιστασιακή συντροφιά, για «κανονική» σχέση η μόνο για σεξ.

Ότι κι αν θέλει, πάντως, θα είναι σίγουρα πολύ πιο κατασταλαγμένη ως προς τις ανάγκες της, σε αντίθεση με μια νεαρότερη γυναίκα που πιθανότατα ψάχνει το «πλήρες πακέτο» στο σύντροφο της. Προσπάθησε, λοιπόν, να αποκωδικοποιήσεις τι ακριβώς ψάχνει.

Αν, για παράδειγμα, αναζήτα κάποιον για να περνάει όμορφα τα Σαββατοκύριακα της, πρότεινε της κάποιες δραστηριότητες. Θυμήσου: Ο ελεύθερος χρόνος για μια μεγαλύτερη γυναίκα είναι πολύτιμος.

Και επειδή είναι μάλλον απίθανο να θέλει να περνάει τα απογεύματα της πίνοντας καφέδες, θα πρέπει να γίνεις εφευρετικός.

Μάθε ποια είναι τα ενδιαφέροντα της και πρότεινε της να κάνετε κάτι που σχετίζεται με αυτά.

Πηγή

Την Ιθάκη σου δε θα τη βρεις, θα την φτιάξεις.

Έτσι είναι το σπίτι που ζει μια τελειομανής