in

Περούκα, η νέα μόδα: 20 διάσημοι και τι κρύβουν από κάτω! (Photos)

Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι αυτοί οι διάσημοι φορούν περούκα και περουκίνι για να κρύψουν την έλλειψη μαλλιών ή για να δείξουν ότι έχουν μια πιο πυκνή αξιοζήλευτη χαίτη.Όλα τα έχουν σκαρφιστεί οι φιλόδοξοι celebrities, προκειμένου να δείχνουν τέλειοι στις κάμερες και στο κόκκινο χαλί.

Στην προκειμένη περίπτωση βρήκαμε 20 πολύ γνωστά ονόματα του Χόλιγουντ που κρύβουν επιμελώς τα μαλλιά τους – αν υπάρχουν ακόμα!

Από ματαιοδοξία, styling, ασθένεια ή απλώς γηρατειά αυτοί οι διάσημοι φορούν συστηματικά περούκα και είναι πολύ πιθανό να μην έχουμε δει ΠΟΤΕ τα πραγματικά τους μαλλιά. Ο Τζον Τραβόλτα και ο Νίκολας Κέιτζ είναι δύο παραδείγματα ηθοποιών που φορούν -εδώ και χρόνια- πολύ πετυχημένα περουκίνι.

Από την άλλη, η Μπιγιονσέ και η Ριάνα οφείλουν μέρος της δημοφιλίας τους στο γεγονός ότι αλλάζουν πολύ συχνά κόμμωση… πώς το κάνουν αυτό; Μα φυσικά φορούν πολλές περούκες με φυσική τρίχα – πέρα από τα εκτένσιον και τις αναρίθμητες τρέσες!

Η Keira Knightley φοράει περούκες όχι μόνο επειδή πρέπει, αλλά επειδή την διευκολύνουν απίστευτα: «Έχω βάψει τα μαλλιά μου ό,τι χρώμα μπορεί να φανταστεί κανείς για διαφορετικές ταινίες. Τα μαλλιά μου, κυριολεκτικά άρχισαν να πέφτουν από το κεφάλι μου!», δηλώνει η διάσημη πρωταγωνίστρια στο περιοδικό InStyle UK. «Γι’ αυτό, εδώ και πέντε χρόνια χρησιμοποιούσα περούκες. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί ποτέ στα μαλλιά μου!» προσθέτει η 31χρονη Keira.

Ντόναλντ Τραμπ – άστα τα μαλλάκια σου ανακατωμένα! Ο Τραμπ βάζει ψηφοφόρους και δημοσιογράφους να του ανακατεύουν τα μαλλιά για να αποδείξει ότι δεν φοράει περούκα. Πήγε κατευθείαν στη μεταμόσχευση;Είναι γνωστό σε όλο το Χόλιγουντ, ότι εδώ και κάποια χρόνια που έχει… αραιώσει, ο Τζον Τραβόλτα φοράει περουκίνι και ένας θαυμαστής του πόσταρε φωτογραφία του χωρίς την «ενίσχυση». Περίπου την ίδια εποχή έμεινε χωρίς μαλλιά και ο Μπρους Γουίλις, ο οποίος αποφάσισε απλά να τα ξυρίσει.

Ο σκληρός του σινεμά, Τσακ Νόρις φοράει περουκίνι… επιτυχημένο τολμούμε να πούμε! Ουδείς γνωρίζει τι υπάρχει από κάτω και αυτή η φωτογραφία είναι photoshop!

Ο Στίβεν Σίγκαλ είχε ένα πλούσιο μαλλί μακρύ όταν έκανε πολεμικές τέχνες… σήμερα φοράει περουκίνι, ενώ έχει κάνει ίσως και εμφύτευση! Σε πρόσφατη εμφάνισή του με τον Πρόεδρο Πούτιν – του οποίου είναι μεγάλος θαυμαστής – είδαμε πυκνό μαύρο μαλλί.

Η τραγουδίστρια Νίκι Μινάζ μπορεί να είναι και … καραφλή! Έχει λατρεία στις περούκες, τα εξτένσιον και κάθε είδους πρόσθετες… τρίχες, που θα ενισχύσουν τον όγκο στο κεφάλι της.

Ο Έλτον Τζον φοράει εδώ και πολλά χρόνια περουκίνι από φυσική τρίχα!
Το μοντέλο Τάιρα Μπανκς δεν βγαίνει από το σπίτι της χωρίς περούκα γιατί τα μαλλιά της είναι πάρα πολύ λεπτά και χωρίς όγκο. Η Μπανκς έχει μηνύσει 10 εταιρίες με περούκες το 2013 γιατί χρησιμοποιούσαν παράνομα το… κεφάλι της για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους.

Ποιος να ξέρει ποια είναι τα πραγματικά μαλλιά της Ριάνα! Έχει αλλάξει όλα τα στιλ μαλλιών που υπάρχουν γιατί απλούστατα δεν είναι τα … δικά της. Σε αυτές τις τρεις περιστάσεις φοράει περούκα. Σε άλλες χρησιμοποιεί εξτένσιον, ακόμα και στην παραλία για μπάνιο. Από ό,τι λένε οι κακές γλώσσες τα μαλλιά της είναι πολύ λεπτά και αραιά.

Η Άμπερ Ρόουζ βάζει συχνά περούκες και είναι αγνώριστη με μαλλιά – από κάτω το κεφάλι της είναι ξυρισμένο και ξανθό!

Λέγονται «lace wigs» και η Beyonce τις χρησιμοποιεί κατά κόρον. Είναι μάλιστα πιθανό να μην ξέρουμε καν πως είναι τα πραγματικά της μαλλιά. Στην Αμερική, οι περούκες που είναι αντιγραφή του στιλ των μαλλιών της (το οποίο είναι συχνά … περούκα) είναι οι πιο εμπορικές στην αγορά! Δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι η συλλογή με περούκες της Μπιγιονσέ κοστίζει 1 εκατ. δολάρια.

Η Lady Gaga έχει βασίσει την καριέρα της στις περούκες. Όταν τις βγάζει δεν αναγνωρίζεται!
Ο Νικολας Κέιτζ φοράει περούκες στις ταινίες και περουκίνι (toupee) στην καθημερινότητά του!

Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι ο Michael Jackson όταν πέθανε ήταν φαλακρός, και είχε μόνο ένα χνούδι σαν αυτό των ροδάκινων στο κεφάλι του. Ανέφερε ακόμη ότι η δεξιά πλευρά του προσώπου του είχε καταρρεύσει και ότι δεν φαινόταν καν η γέφυρα της μύτης του.

Η Ναόμι πάσχει από αλωπεκίαση – λόγω των πολλών εξτένσιον που χρησιμοποιούσε ως μοντέλο από πολύ νεαρή ηλικία. Τώρα φοράει απαραιτήτως περούκα στην καθημερινότητα της.

H 76χρονη Τίνα Τέρνερ είχε το πιο πυκνό μαλλί της μουσικής βιομηχανίας. Ήταν μάλιστα σήμα κατατεθέν της. Σήμερα φοράει περούκα… και ουδείς γνωρίζει τι κρύβεται από κάτω.

H 70χρονη τραγουδίστρια Cher είχε ανέκαθεν μακριά κατάμαυρα μαλλιά – σήμερα και μετά την περιπέτεια της υγείας της φοράει περούκα στην καθημερινότητά της.

Το βρετανικό ποπ είδωλο Κέιτι Πέρι φοράει τόσες περούκες στην πίστα που σπάνια εμφανίζεται με τα δικά της μαλλιά.
Η ηθοποιός Julianna Margulies έβγαλε όλη τη σειρά «The Good Wife» με περούκα για να μην χρειαστεί να κάνει ισιωτική… από κάτω κρύβονται … τα κυματιστά μαλλιά της.

Φημολογείται ότι η Νικόλ Κίντμαν έχει πολύ λεπτά μαλλιά και προτιμάει να φοράει περούκες σε πολλές φωτογραφήσεις και στο κόκκινο χαλί. Η σταρ από την Αυστραλία προτιμάει περούκες χειροποίητες με βάση από δαντέλα που έχει γύρω της σιλικόνη και 100% φυσική τρίχα. Τα «μαλλιά» αυτά βάφονται κανονικά και χτενίζονται όπως τα φυσικά!

tff.gr

«Φίλε» γονιέ, που στρώνεις το δρόμο για το νταή γιο σου

Δε γερνάς όταν ασπρίζουν τα μαλλιά σου, μα όταν μαυρίζει η καρδιά