in

Πείτε αντίο στη γρίπη με αυτά τα αποτελεσματικά γιατροσόφια

Κάθε χειμώνα οι ιώσεις είναι σε έξαρση.Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρρωσταίνουν και αναγκάζονται να νοσηλευτούν. Καλό θα ήταν για να να προστατεύσετε τον εαυτό σας να κάνατε το εμβόλιο της γρίπης. Από την άλλη,υπάρχουν μια σειρά από θεραπείες που μπορείτε να υιοθετήσετε για σας και την οικογένειά σας προκειμένου να προστατευτείτε όχι μόνο από την γρίπη, αλλά και από μια σειρά από άλλες ασθένειες που μπορεί να καραδοκούν αυτό το χειμώνα. Θα μπορούσατε λοιπόν:

  • Να απολυμάνετε τις επιφάνειες του σπιτιού σας.

Η απολύμανση είναι ο μόνος τρόπος για να απομακρύνετε τα μικρόβια από το σπίτι σας.Με τον καθαρισμό των διαφόρων επιφανειών μειώνεται τον αριθμό των μικροβίων ή μπορείτε ακόμη και να τα εξολοθρεύσετε εντελώς. Για αυτό είναι σημαντικό να έχετε ένα απολυμαντικό καθαριστικό και να περνάτε με αυτό τις επιφάνειες που έρχεστε σε επαφή πιο συχνά όπως είναι για παράδειγμα, το τηλεκοντρόλ, τα πόμολα, τα πλήκτρα του υπολογιστή και τα τηλέφωνα.

  • Πιείτε τσάι.

Πρέπει να πίνετε τσάι κάθε μέρα όλο το χειμώνα. Αυτό συμβαίνει γιατί ο ατμός διεγείρει τις τρίχες από την μύτη και με αυτό τον τρόπο διώχνει τα μικρόβια. Για την προστασία των αυτιών του λαιμού και της μύτης καλό είναι να προσθέτετε στο τσάι σας λεμόνι για την απομάκρυνση της βλέννας και μέλι ως αντιβακτηριδιακό.

  • Κάντε μια θεραπεία ενέργειας

Αυτή είναι μια στρατηγική που χρησιμοποιείται προκειμένου οι ασθενείς να ξεμπλοκάρουν την ενέργεια τους και να απομακρύνουν με αυτό το τρόπο την μόλυνση από το σώμα τους.Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλετε το το δεξί χέρι στην κορυφή του κεφαλιού και το αριστερό χέρι ανάμεσα στα φρύδια. Με τα χέρια σας σε αυτή τη θέση,μπορείτε να  καθαρίσετε την ανάσα σας και ως για 5 ολόκληρα λεπτά. Καλό θα ήταν να κάνετε αυτή την απλή άσκηση κάθε μέρα για βέλτιστη υγεία.

  • Πρέπει να κοιμάστε 8 ώρες κάθε μέρα

Σύμφωνα με μια έρευνα οι άνθρωποι που κοιμούνται 8 ώρες κάθε βράδυ έχουν 30 τοις εκατό λιγότερες πιθανότητες να αρρωστήσουν από εκείνους που κοιμούνται μόλις μία ώρα λιγότερο κάθε μέρα.

Πηγή

Κοροναϊός – «Βόμβα» από τον ΕΦΕΤ: Ο ιός μεταδίδεται και μέσα από τα τρόφιμα

Θεσσαλονικιός Το Τερμάτησε! 360 Ρολά Υγείας Απόθεμα Στο Μπαλκόνι