in

Πατέρας παράτησε τη σύζυγό του και έκανε παιδί με την κόρη τους που είχαν δώσει πριν από 20 χρόνια για υιοθεσία

Ένας Αμερικανός συνελήφθη για αιμομιξία, αφού παράτησε τη σύζυγό του και έκανε μωρό με την κόρη τους που είχαν δώσει για υιοθεσία.

Ο 42χρονος Steven Walter Pladl και η βιολογική του κόρη Katie Rose Pladl, 20 ετών, συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι τους στο Knightdale της Βόρειας Καρολίνας, αφού η πρώην σύζυγος του Steven είπε στην αστυνομία ότι άφησε έγκυο την κόρη τους.

Τον Αύγουστο του 2016, η Katie πήγε να ζήσει μαζί με τους γονείς της και τα άλλα δύο παιδιά τους στο σπίτι τους κοντά στο Richmond της Βιρτζίνια.

Τα εντάλματα δηλώνουν ότι ο Steven και η σύζυγός του χώρισαν νόμιμα τρεις μήνες αργότερα, το Νοέμβριο του 2016.

Η σύζυγος είπε στις αρχές ότι τον μήνα που έφυγε από το σπίτι, ο Steven κοιμόταν στο πάτωμα του δωματίου της Katie.

Η σύζυγος είπε επίσης ότι έμαθε πως η κόρη της ήταν έγκυος και ότι ο Steven ήταν ο πατέρας του παιδιού της τον Μάιο του 2017.

Σύμφωνα με τα εντάλματα, ο Steven είχε ζητήσει από τα δύο μικρότερα παιδιά του να αποκαλούν στην Katie ως μητριά τους, αν και ήταν αδελφή τους.

Αφού έμαθε για την εγκυμοσύνη, η σύζυγος είπε ότι ήρθε σε επαφή με τον πρώην σύζυγό της και τον ρώτησε αν είχε αφήσει έγκυο την Katie. Τότε της παραδέχτηκε ότι το μωρό ήταν δικό του και δήλωσε ότι σχεδίαζαν να παντρευτούν.

Η Katie δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram τον Ιούλιο, με την οποία δηλώνει ότι η ίδια και ο Steven είχαν «παντρευτεί», παρόλο που νομικά δεν μπορούν να το κάνουν.

Η αστυνομία δήλωσε ότι μετά τον Μάιο του 2017, η Katie και ο Steven μετακόμισαν στο Wake County, στη Βόρεια Καρολίνα. Τα εντάλματα σύλληψής τους εκδόθηκαν τον Νοέμβριο του 2017 και συνελήφθησαν τον Ιανουάριο στο σπίτι τους στο Knightdale.

Οι αρχές δήλωσαν ότι όταν συνελήφθησαν, είχαν μαζί τους κι ένα μωρό. Τα εντάλματα αποκάλυψαν ότι το μωρό γεννήθηκε το Σεπτέμβριο του 2017.

Πατέρας και κόρη είναι υπό κράτηση στο Wake County και κατηγορούνται για αιμομιξία ενώ δεν έχει αναφερθεί ποιος έχει αναλάβει τη φροντίδα του παιδιού τους.

διαφορετικό

Τι να του στείλεις για να τον «ανάψεις»;

Αυτά τα 15 σοφά αποφθέγματα του Πυθαγόρα αξίζουν τον χρόνο σας!