in

Παίρνει μία σκελίδα σκόρδο, την κόβει και την τρίβει στο παράθυρο. Μόλις δείτε το Αποτέλεσμα, θα Τρέξετε να το Δοκιμάσετε!

Οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν ότι το σκόρδο είναι ένα νόστιμο συστατικό το οποίο μπορεί να δώσει νέα διάσταση σε ένα βαρετό φαγητό. Το καλύτερο είναι ότι είναι και υγιεινό. Αλλά ξέρατε ότι το σκόρδο έχει και άλλες χρήσεις εκτός κουζίνας; Αν έχετε κόψει ποτέ σκόρδο, θα παρατηρήσατε ότι κολλάει κάπως.

Γι’αυτό ευθύνονται οι ενώσεις σακχαρόζης, γνωστές και ως φρουκτάνες, οι οποίες περιέχονται στο σκόρδο σε μεγάλες ποσότητες. Σχηματίζουν μια φυσική κόλλα η οποία έχει πολλές πρακτικές χρήσεις στο σπίτι.

Ένα κόλπο συγκεκριμένα είναι πολύ έξυπνο:

Μπορείτε να επιδιορθώσετε ένα σπασμένο παράθυρο με σκόρδο! Απλά πάρτε μια σκελίδα και κόψτε την στη μέση κατά μήκος. Τρίψτε την κομμένη πλευρά απλά πάνω στο ραγισμένο τζάμι και σκουπίστε τον χυμό του σκόρδου που περισσεύει με ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας.

Θα δείτε καθαρά όλα τα ραγίσματα να γεμίζουν με τον κολλώδη, φυσικό χυμό του σκόρδου και αυτό θα εμποδίσει το περαιτέρω σπάσιμο του τζαμιού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την απλή λύση και στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου αν έχει ραγίσει ή σπάσει από κάποια πέτρα.

Δεν είναι υποκατάστατο επαγγελματικής επιδιόρθωσης, αλλά θα εμποδίσει το ράγισμα να χειροτερέψει μέχρι να φτάσετε σε κάποιο συνεργείο.

Όπως βλέπετε, τελικά αξίζει να έχετε λίγο σκόρδο στο σπίτι, όχι απλά για την μαγειρική. Μπορείτε ακόμη να καλλιεργήσετε και μόνοι σας λίγο σκόρδο.Έξυπνο, συμφωνείτε;

fanpage: hefty.co

Τεστ: Τι τύπος γυναίκας είστε ανάλογα με τις επιλογές των ρούχων σας;

Ανεκδοτάρα για να μας φτιάξει τη μέρα!