in

Ο Φίλος της την Χλεύαζε Συνεχώς για την Εμφάνισή της. Η Απάντησή της; Η Καλύτερη!

H Brittaney ήταν σε σχέση με κάποιον που τόνιζε όλα της τα μειονεκτήματα. Τον άφηνε να της υπαγορεύει το χτένισμα, το μακιγιάζ, ακόμα και το βάρος της. Είχε συνηθίσει τα άσχημα λόγια γύρω από την εμφάνισή της, αλλά και πάλι δεν έβρισκε την δύναμη να χωρίσει.

Τελικά έχασε εντελώς την αυτοπεποίθησή της, σε τέτοιο βαθμό που όταν την άφησε για ένα “ομορφότερο” κορίτσι, ένιωθε ότι εκείνη έφταιγε. Είχε φτάσει σε μια πολύ παράξενη κατάσταση που μισούσε τον εαυτό της και ήθελε να του κάνει κακό.

Αλλά κάτι απίστευτο συνέβη. Τελευταία άρχισε να μοιράζεται την ιστορία της με τον κόσμο στο Facebook. Τώρα το μήνυμά της έχει γίνει viral, με χιλιάδες “likes” και σχόλια.

3989“Πάντα μου έλεγες πως δεν είμαι όμορφη με μακρυά μαλλιά και πως σου αρέσουν τα κοντά μαλλιά καλύτερα. Έτσι τα κρατούσα πάντα πάνω από τους ώμους. Γελούσες μαζί μου και μου έλεγες πως φαίνομαι γελοία όταν έβαψα τα μαλλιά μου κόκκινα. Γι’αυτό μετά από μια βδομάδα τα έβαψα ξανά ξανθά.»

4856“Πάντα μου έλεγες ότι φοράω πολύ μακιγιάζ οπότε σταμάτησα να βάζω. Μου είπες πως τα σκουλαρίκια και τα τατουάζ είναι άσχημα και πάντα προσπαθούσες να μου βγάλεις το σκουλαρίκι που είχα στον αφαλό μου. Οπότε έβγαλα τα σκουλαρίκια και δεν έκανα άλλα τατουάζ.

Μου έλεγες για τις ραγάδες μου κάθε φορά που τις έβλεπες. Οπότε προσπαθούσα να τις κρατάω κρυφές.»

5795“Συνέχεια μου έλεγες ότι είχα παχύνει. Γι’αυτό ξεκίνησα να τρώω λιγότερο κάθε μέρα. Μου έδειχνες συνέχεια τα ελαττώματά μου και έχασα έτσι εντελώς την αυτοπεποίθησή μου.

Έκανα ότι ήθελες αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετό. Με άφησες για μια πιο όμορφη. Κάποια που μπορούσες να κάνεις όπως την θέλεις. Όπως προσπάθησες και με μένα. Μέχρι πρόσφατα κατηγορούσα τον εαυτό μου για τα πάντα.

Αλλά τελικά άρχισα να βλέπω την αλήθεια.»6747

“Δεν ήταν ότι ήσουν καλύτερος από μένα. Εγώ ήμουν πολύ καλή για σένα. Δεν μπορούσες να με δεχτείς όπως ήμουν, ενώ εγώ σε δέχτηκα γι’αυτό που ήσουν.»7700

“Οπότε έχουν περάσει λίγοι μήνες. Τα μαλλιά μου μεγάλωσαν και είναι κόκκινα. Έκανα τατουάζ, έβαλα καινούργιο σκουλαρίκι. Φοράω μακιγιάζ πάλι και τρώω ότι μου αρέσει όποτε το θέλω.

Έχω βρει την χαμένη μου αυτοπεποίθηση. Επιτέλους βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Είναι πολύ δύσκολο για μένα να αποδεχτώ ότι έγινα τόσο ευάλωτη εξαιτίας ενός αγοριού. Κάτι που είχα πει ότι δεν θα αφήσω ποτέ να συμβεί.

Ντρέπομαι για ότι έγινε. Αλλά αυτό μου δίνει δύναμη να βγω και να δείξω αυτή που είμαι.»

Τα δημόσια λόγια της Brittaney αποδοχής και αγάπης του εαυτού της είναι κάτι που πρέπει όλοι να δουν. Μπορεί να είναι μικρή, αλλά ήδη έχει εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπους.

Πηγή

Έρευνα: Σχεδόν 7 στις 10 γυναίκες είναι μόνες

Σύντομα! Αυτό το Hoverbike θα αντικαταστήσει όλα τα αυτοκίνητα και τα Μηχανάκια (Βίντεο)