in

Ο τρόπος που βάζουμε το χαρτί υγείας λέει πολλά για την προσωπικότητά μας

Τώρα μάλιστα…!!!

O τρόπος που τοποθετούμε το χαρτί υγείας λέει πολλά για το χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά ο Guardian όπου σε δημοσίευμά του αναφέρεται πως αν το βάλεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο φαίνεται τι προσωπικότητα έχεις!

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως αν το ξετυλίγεις με την άκρη προς τα κάτω, τότε είσαι άνθρωπος που αρέσκεται να ελέγχει την κατάσταση, οργανωτικός και ενδεχομένως με προοπτική μεγάλων επιτυχιών
Αν η άκρη του χαρτιού είναι από την μέσα πλευρά, είσαι άνθρωπος που παίρνει τα πράγματα χαλαρά, έχεις αξιοπιστία και αναζητάς σχέση με γερή βάση

Αν τέλος όπως αναφέρει το δημοσίευμα το χαρτί υγείας δεν σας ενδιαφέρει πως θα τοποθετηθεί αρκεί να είναι στην θέση του τότε μάλλον στοχεύετε στην ελαχιστοποίηση των συγκρούσεων, εκτιμάτε την ευελιξία και σας αρέσει να υποβάλλετε τον εαυτό σας σε περιπέτειες.

Όλα τα παραπάνω υποστηρίζει η Dr Gilda Carle, ειδική σε θέματα σχέσων όλων των ηλικιών.

Παλαιότερα, υπήρξε έρευνα στις ΗΠΑ, που έδειχνε πως ο τρόπος ου τοποθετούμε το χαρτί υγείας λέει επίσης πολλά και για το εισόδημά μας. Όπως προκύπτει από την έρευνα, το 73% των ανθρώπων με εισόδημα κάτω των 20.000 δολαρίων το τυλίγουν συνήθως με την άκρη προς τα μέσα, ενώ το 60% όσων βγάζουν πάνω από 50.000 δολάρια το αντίθετο.

Και εμείς που το αφήνουμε πάνω στο πλυντήριο…;

Αναγνωρίστε το Νοθευμένο Μέλι με αυτά τα Απλά Τρικ

12 πράγματα που σταματούν να μας ενδιαφέρουν μετά τα 30