in

Ο πατέρας του πέθανε πριν μερικούς μήνες. Σήμερα βρίσκει ΑΥΤΟ κάτω από το γραφείο του

Ο γιος αποσυναρμολόγησε τον πάγκο εργασίας του νεκρού πατέρα του.

Τότε βρήκε αυτό το κρυμμένο μήνυμα.

Λίγους μήνες πριν, ο πατέρας αυτού του νεαρού πέθανε.

Όταν ο γιος αποσυναρμολογούσε τον πάγκο εργασίας που είχε φτιάξει πατέρας για την μητέρα του, βρήκε ένα κρυμμένο μήνυμα στην κάτω πλευρά, το οποίο κοινοποίησε στο διαδίκτυο:6413

Ο μπαμπάς μου πέθανε στις 26 Φεβρουαρίου στην ηλικία των 51 χρόνων λόγω ρήξης αρτηρίας. Έφτιαξε αυτόν τον πάγκο εργασίας για την μητέρα μου όταν εκείνη άρχισε να ασχολείται με την εγχάραξη σε μέταλλο. Το μήνυμα του λέει:

“Σ’αγαπώ, Becca. Ό,τι μέρα και να είναι σήμερα, ελπίζω να είναι καλή. Ο Θεός απάντησε στις προσευχές μου τη μέρα που μου έστειλε εσένα. Ξέρω ότι αυτές οι μέρες είναι οι καλύτερες μου και είμαι χαρούμενος που είσαι κι εσύ σ’αυτές. Δεν είμαι σίγουρος αν θα το δεις ποτέ αυτό, αλλά αν το δεις, να ξέρεις ότι σε αγαπώ πάρα πολύ. Αν υπάρχει ένα πράγμα που θέλω στη ζωή μου, είναι να είμαι τόσο καλός σε σένα όσο είσαι κι εσύ σε μένα. Αν μπορέσω να το κάνω αυτό, θα είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο.

Σ’αγαπώ, όμορφη γυναίκα μου’”

Πόσο τραγικό που η γυναίκα του διάβασε αυτό το μήνυμα αγάπης μετά τον θάνατο του άντρα της. Αλλά θα θυμάται για πάντα πόσο την αγάπησε.

Τραγωδία για Ντουμιτρέσκου και Αλέξανδρο Νικολαΐδη: Το πρώην ζευγάρι πέθανε μέσα σε 17 μήνες

Αυτή η μπέμπα μπορεί να Γεννήθηκε Πρόωρα αλλά έχει ένα Χαμόγελο μέχρι τα Αφτιά! (Φωτογραφίες)