in

Ο μεγαλύτερος φόβος του κάθε ζωδίου

Η μία φοβάται τις κατσαρίδες, ο άλλος τα ύψη, η παράλλη να μην μείνει μόνη της. Οι φοβίες υποκινούνται από βιώματα, χαρακτήρες και ψυχολογικές καταστάσεις. Ωστόσο, τα χαρακτηριστικά του καθενός μας, βάσει ζωδίου, καθορίζουν και αυτό που μπορεί να φοβόμαστε πιο πολύ.

Κριός

Δεν μπορούν να χάνουν τίποτα και κανέναν. Μάχες, ανθρώπους. Οι Κριοί είναι αγωνιστές, το παλεύουν κι το να μην τα καταφέρουν, τους στοιχειώνει.

Ταύρος

Τον Ταύρο τον «παραλύει» η ιδέα της αστάθειας, κυρίως της οικονομικής. Θέλουν να περνάνε καλά και όταν δεν έχουν χρήματα ή τις συνθήκες για να το κάνουν αυτό, δεν το αντιμετωπίζουν ψύχραιμα.

Δίδυμοι

Δυσκολεύονται πολύ να πάρουν αποφάσεις γιατί φοβούνται μήπως κάνουν λάθος. Ακριβώς γι’ αυτό, δεν βιάζονται να επιλέξουν. Ο ένας εαυτός παλεύει με τον άλλο. Ένας μικρός φόβος δέσμευσης υπάρχει εδώ.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι θέλουν να νιώθουν ασφαλείς. Από την άλλη, πιέζονται για πλάκα. Αισθάνονται εύκολα παγιδευμένοι σε μέρη και καταστάσεις κι έχουν μία μόνιμη τάση για φευγιό. Γι’ αυτό το λόγο συχνά απομονώνονται στο τέλος. Η ανάγκη για προσωπική ελευθερία τους υποκινεί σε μεγάλο βαθμό.

Λέων

Ο μεγαλύτερος φόβος ενός λιονταριού είναι το να νιώθουν παραμελημένοι. Αν αδιαφορείς για εκείνους, τους χτυπάς εκεί που πονάνε. Ο Λέοντες θέλουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Αν αισθανθούν ότι δεν είναι σημαντικοί, παθαίνουν κοκομπλόκο.

Παρθένος

Η αποδιοργάνωση, η έλλειψη προγράμματος, προοπτικής. Αν βγάλεις τον Παρθένο από το πλάνο του, τον ισοπέδωσες. Μία ζωή χωρίς πρόγραμμα είναι μία δυστυχισμένη ζωή.

Ζυγός

Ο μεγαλύτερος φόβος ενός Ζυγού είναι να μείνει μόνος του. Όχι γιατί δεν θα τα καταφέρει, αλλά γιατί  φύση του τον έχει προγραμματίσει έτσι ώστε να λειτουργεί καλύτερα παρέα με το ταίρι του. Η μοναξιά είναι το δικό του worst case scenario.

Σκορπιός

Μπορεί οι Ιχθείς να θεωρούνται οι πιο συναισθηματικοί του ζωδιακού κύκλου, ωστόσο ένας Σκορπιός, αν πληγωθεί, μπορεί να τρελαθεί και να τρελάνει. Η δύναμή του είναι και ο μεγάλος του φόβος. Δεν θα το παραδεχτεί ποτέ το πόσο έχει πληγωθεί, αλλά το ενδεχόμενο της εγκατάλειψης και της απόρριψης τον φοβίζει πάρα πολύ.

Τοξότης

Τον Τοξότη αν τον περιορίσεις με τον οποιονδήποτε τρόπο, τον τρομοκρατείς. Αποστρέφεται την πίεση σε παθολογικό σημείο. Μερικές φορές δεν τον χωράει ο τόπος, η σχέση, το γραφείο. Δεν αντέχει το βάρος των καθημερινών υποχρεώσεων και γενικά οτιδήποτε του στερεί αυτή την γραφική αίσθηση ελευθερίας.

Αιγόκερως

Δεν μπορούν να χάνουν, να μην κάνουν τίποτα (κλασικοί εργασιομανείς), να μην θέτουν στόχους και να τους φέρνουν σε πέρας. Όπως τα Λιοντάρια έτσι και οι Αιγόκεροι υποκινούνται από τους φόβους τους για να πετύχουν.

Υδροχόος

Αν και η σταθερότητα τους γοητεύει, δεν συμβιβάζονται με την συνήθεια. Τους τριβελίζει το μυαλό η στατικότητα, γι’ αυτό και έχουν την ανάγκη να εξελίσσονται συνέχεια, σε όλους τους τομείς.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς, πολύ απλά, δεν θέλουν να «ενηλικιωθούν» γιατί φοβούνται πως αν το κάνουν, θα χάσουν τη φαντασία τους, η οποία ως γνωστόν οργιάζει. Γι’ αυτό και πολύ συχνά, συναναστρέφεσαι με «Ψαράκια» κάπως ανώριμα για την ηλικία τους. Δεν μεγαλώνουν, μικροί θα μείνουν σ’το δηλώνουν.

[ladylike.gr]

Φουρέιρα για τη μη εκπροσώπnση της Ελλάδας στην Eurovision: «Θúμωσα, τσαντίστnκα που δεν μου έδωσαν τη σnμασία»

Ακρίβεια στο Σαρακοστιανό τραπέζι: Στα ύψη η τιμή της λαγάνας και των νηστίσιμων