in

Αυτλες είναι οι 6 πιο φθηνές χώρες του κόσμου (Φωτογραφίες)

Για να ζήσετε σαν βασιλιάδες, κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, χωρίς να σας κοστίσει ο κούκος αηδόνι.

Βιετνάμ
Μπορεί να το χαρακτηρίζει η έλλειψη οργάνωσης, όμως είναι από τους προορισμούς, που η φήμη τους έχει κάνει limit up τα τελευταία χρόνια. Είναι μια πανέμορφη χώρα, που είναι ό,τι πρέπει για χαμηλά βαλάντια, αφού είναι πάμφθηνη. Μπορείτε να περάσετε εξαίσιες διακοπές με 5 ευρώ την ημέρα, κι όλα αυτά τρώγοντας, πίνοντας και ζώντας μοναδικές στιγμές.

Halong-Bay

danangAcient Champa Kingdom

Ινδία
Έχει επιλογές για όλα τα βαλάντια, κι αν θέλετε να κάνετε χλιδάτες διακοπές, διανυκτερεύοντας στα καλύτερα ξενοδοχεία της Ινδίας, ίσως ξοδέψετε περίπου αυτά που θα δίνατε στο Ντουμπάι. Αν επιλέξετε όμως να διανυκτερεύσετε, όχι στο καλύτερο ξενοδοχείο της Ινδίας, αλλά σε ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων την ημέρα και να ζήσετε σαν ταξιδιώτης και όχι σαν τουρίστας θα δώσετε περί τα 15 ευρώ την ημέρα. Καθόλου άσχημα, δεν νομίζετε;

nivo2

indiaView

Βολιβία
Εδώ μπορείτε να βρείτε αξιοθέατα και μουσεία, που εντυπωσιάζουν και τον πιο «περίεργο» επισκέπτη και παράλληλα η Βολιβία έχει τα πιο value for money εστιατόρια στον κόσμο. Για να καταλάβετε τι εννοούμε θα σας δώσω ένα παράδειγμα: ένα μπουκάλι μπύρα Paceña κοστίζει λιγότερο από 1 ευρώ, και το ίδιο κοστίζει και η τοπική τους σπεσιαλιτέ, που είναι μια σούπα από πατάτα. Αν μη τι άλλο εδώ δεν θα πεινάσετε!

Isla-Pescado-Bolivia

first-day-summer-solstice-2010-hands-bolivia

Ουγγαρία
Η Βουδαπέστη, η πρωτεύουσα της Ουγγαρίας είναι μια πόλη, που θα χάσετε αν δεν ανακαλύψετε. Μια βδομάδα διακοπές εδώ θα σας κοστίσουν σίγουρα λιγότερο από ένα τριήμερο σε κάποιο από τα κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά. Αξίζει να την επισκεφθείτε, έστω για μια φορά στη ζωή σας.

20

21175604879158

Βουλγαρία
Kαι με 20 ευρώ την ημέρα θα ζήσετε σαν βασιλιάδες. Θα μείνετε σε πολύ καλά ξενοδοχεία, θα δειπνήσετε σε κοσμοπολίτικα εστιατόρια και θα κάνετε και τα ψώνια σας. Διαθέτει ωραίες παραλίες και ήλιο, όπως και στη χώρα μας.

87

bulgaria

Σρι Λάνκα
Είναι ένας παράδεισος για εσάς που θέλετε να πείτε ότι τα χρήματα σας έπιασαν τόπο. Με λιγότερα από 25 ευρώ την ημέρα, θα κάνετε ένα απίστευτο ταξίδι, που θα θυμάστε σε όλη σας τη ζωή και πιστέψτε με, δεν θα σας λείψει τίποτε.

sri-lanka-elephants

Weligama, South coast, Sri Lanka, 1995."Fishermen along the southern coast of Sri Lanka cast their lines in the traditional way atop poles so they can work in shallow water without disturbing the fish."  - George Eastman HouseThe theatrical stage would not offer a finer gesture, nor a more equisite doubling between the near and the far, than does this picture.  McCurry captures the beauty of a cultural tradition and with it a natural choreography.  This image also preserves a practice now essentially lost to technology, having all but disappeared in the intervening years since the photograph was made.  -Anthony Bannon Magnum Photos, NYC5948; MCS1995006K200, Phaidon, 55, South Southeast, Iconic Images, final book_iconic
Via

Σας ταιριάζουν τα κοντά ή τα μακριά μαλλιά; Μάθετε πώς θα το βρείτε το ιδανικό μήκος!

Ανέκδοτο: Ο Κρητικός και το “Κομπιουτεράκι” !