in

Οι χώρες που φλερτάρουν πιο επιθετικά. Μαντέψτε σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα

Άντρες και γυναίκες βρίσκονται εδώ και πολλά χρόνια σε διαμάχη σε σχέση με το τι καθιστά έναν όμορφο τρόπο για να φλερτάρει κανείς και δεν φαίνεται να συμφωνούν πάντα! Παρ’ ολ’ αυτά το greek καμάκι φαίνεται να αποδίδει καρπούς, αφού έχει οδηγήσει την Ελλάδα στην κορυφή της λίστας με τις χώρες που φλερτάρουν πιο έντονα και επιθετικά.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Thrillist, ζήτησαν από τους χρήστες του Reddit και τουQuora να μοιραστούν τις ιστορίες τους και χρησιμοποίησαν τα στατιστικά στοιχεία για να καθορίσουν ποιες είναι οι χώρες που φλερτάρουν με περισσότερη πυγμή.

Δείτε τη λίστα με όλες τις χώρες:

10. Ρωσία
Η προφορά δεν τους βοηθάει, αλλά το κρύο κλίμα της Ρωσία, φαίνεται ότι δίνει κίνητρο στους κατοίκους της για να βρουν κάποιον τρόπο να ζεσταθούν. Και αυτός είναι, μάλλον, κάτω από τα σεντόνια.

9. Δομινικανή Δημοκρατία
Οι γυναίκες της Δομινικανής Δημοκρατίας δεν φοβούνται να κάνουν το πρώτο βήμα, ειδικά όταν πρόκειται για το διαδικτυακό φλερτ. Αλλά και οι άντρες δεν πάνε πίσω, αφού προσπαθούν να διασκεδάσουν όποια τουρίστρια περνάει από την χώρα τους.

8. Γαλλία
Λίγο η προφορά, λίγο το Παρίσι που είναι τόσο ερωτική πόλη, δεν θέλει και πολύ για να βρεθούν οι Γάλλοι στην όγδοη θέση της λίστας.

7. Ινδία
Οι γυναίκες στην Ινδία είναι πολύ ντροπαλές, οπότε οι άντρες πρέπει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους με όποιον τρόπο μπορούν. Όποιος έχει παρακολουθήσει τις ταινίες του Bollywood, γνωρίζει ότι οι Ινδοί τα καταφέρνουν πολύ καλά στο φλερτ.

6. Ισπανία
Οι Ισπανοί, ειδικά οι άντρες φλερτάρουν πολύ έντονα, αλλά δεν είναι οι μόνοι, αφού και οι γυναίκες είναι πολύ δυναμικές σε αυτόν τον τομέα και δεν φοβούνται να ξεκινήσουν την κουβέντα σε ένα μπαρ.

5. Κολομβία
Ως μέρος της λατινικής Αμερικής, η Κολομβία είναι γνωστή για την αγάπη που έχει στη ζωή και τον έρωτα.

4. Βραζιλία
Οι άντρες και οι γυναίκες στην Βραζιλία αρχίζουν τις ερωτικές τους περιπέτειες από μικρή ηλικία και παραμένουν σεξουαλικά ενεργοί σε όλη τους τη ζωή.

3. Αίγυπτος
Βρίσκεται στην τρίτη θέση και αυτό δεν είναι για καλό, αφού σχεδόν το 99% των γυναικών ανέφερε ότι το φλερτ στην Αίγυπτο αγγίζει τα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης.

2. Ιταλία
Ciao bella, λένε οι Ιταλοί και δεν φοβούνται να πλησιάσουν τις γυναίκες. Εάν βρεθείτε στην χώρα και καθίσετε έστω και 5 λεπτά μόνες σας, όλο και κάποιος θα έρθει για να σας προσεγγίσει. Ο

1. Ελλάδα
Φαίνεται ότι η κακή κατάσταση της οικονομίας, δεν έχει επηρεάσει την αυτοπεποίθηση των Ελλήνων, που σε αντίθεση με τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Όχι μόνο η Αθήνα ανακηρύχθηκε ως η πόλη που γίνεται το περισσότερο φλερτ, αλλά η Ελλάδα, αναφέρεται από τους χρήστες ως η πιο σεξουαλικά ενεργή χώρα.

via

17 Σύγχρονα αγάλματα που ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και την τόλμη τους

Μεγάλη μόρφωση δεν σημαίνει πάντα και μεγάλη καλλιέργεια