in

Οι πιο περίεργοι μέθοδοι Κινέζων για να νικήσουν την Ζέστη

Τι να κάνετε όταν πλακώνει καύσωνας και έχετε κλιματισμό; Αν είστε οπαδοί και θα θέλατε να καινοτομήσετε για την εξοικονόμηση ενέργειας, μπορείτε να δοκιμάσετε τις μεθόδους που Κινέζων χρηστών του Διαδικτύου που έχουν μοιραστεί στο δίκτυο αυτό το καλοκαίρι.

Όταν οι θερμοκρασίες στην Κίνα πλησιάζει τους 40 βαθμούς, η εξυπνάδα χτυπάει κόκκινο και αυτή από τι φαίνεται και μπορούμε να δούμε όλα τα είδη τρελών ιδεών για να δροσιστεί κάποιος.

1. Κομίσου αγκαλιά με ένα πεπόνι ή καρπούζι.

dormir-con-calabaza

ninos-durmiendo-con-melon

Σύμφωνα με αρκετές κινεζικές δίκτυο συζητήσεις, αναφέρετε πως άν αγκαλιάσει κάποιος ένα καρπούζι στον ύπνο του αυτό μπορεί να μειώσει τη θερμοκρασία του σώματος 2 ή 3 βαθμούς. Αυτό γιατί περιέχει 95% περίσσεια του νερού η θερμότητα μεταφέρεται στο καρπούζι ή πεπόνι. Ωστόσο, δεν είναι σκόπιμο να καταναλώθουν τα φρούτα μετά γιατί η γεύση και η υφή της αλλαγής θα είναι αισθητά.

2. Δημιουργήστε ένα στρώμα νερού στο σπίτι

construye-cama-agua-casera

Μια μαθήτρια από το Γουχάν όλο το χειμώνα κρατούσε μπουκάλια για να δημιουργήσει το δικό της στρώμα νερού.

Το σύστημα δεν είναι πολύ περίπλοκο , το μόνο που χρειάζεται είναι συλλογή μιας ομάδας φιάλης (τετράγωνο σχήμα αν είναι δυνατόν), σχηματίζετε ένα ορθογώνιο και βάλτε ένα μαξιλάρι στην κορυφή. Σύμφωνα με τον εφευρέτη της, είναι αρκετό για να αποκτήσει κανεις ένα «πολυτελές στρώμα νερού”.

3. Φορητό Hot Tubs

viendo-ordenado-en-agua

Η θερμότητα που εκπέμπεται από τους υπολογιστές το καλοκαίρι μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό, έτσι κάποιοι χρήστες του Διαδικτύου αποφάσισαν να δημιουργήσουν τα δικά τους συστήματα “υγρούς ψύξης” . Νομίζω ότι η ιδέα δεν είναι πλήρως κατανοητή.

4. Ύπνος με τα φίδια

dormir-con-piton-calor

Εάν το να πάρετε στο κρεβάτι ένα καρπούζι φαίνεται πολύ βαρετό τότε μπορείτε να δοκιμάσετε την εισήγηση του νεαρού Ζάο Τζινγκ. Προτείνει ύπνο με τα φίδια και τα άλλα ψυχρόαιμα ζώα , καθώς βοηθά στη μείωση της θερμοκρασίας του σώματος σας ώστε να κοιμηθείτε καλύτερα.

5. Ρίχνουμε το παιχνίδι υποβρύχια

majhong-bajo-el-agua

Στην επαρχία Χουνάν, μια ομάδα επαγγελματιών παικτών Mahjong βυθίζονται σε μια πισίνα για προπόνηση. Η ιδέα ήταν του προπονητής τους Zhang Pin, διότι πίστευε ότι με τόση ζέστη θα ήταν καλύτερα να μετακινήσει την προετοιμασία των παικτών του σε ένα πιο δροσερό μέρος.

6. Ο ύπνος στη στέγη

dormir-tejado-universidad

durmiendo-tejado-universidad

Οι περισσότεροι κοιτώνες στην Γουχάν δεν είναι κλιματιζόμενοι και όταν το θερμόμετρο ξεπερνά τους 35 βαθμούς, οι μαθητές προτιμούν να περάσουν τη νύχτα τους σε εξωτερικούς χώρους σε υπνόσακους.

7. Κοστούμι από καρπούζι

supersandia

nino-sandia

Γιατί περιορίζετε τον εαυτό σας στο να κοιμηθεί αγκαλιάζοντας ένα καρπούζι, όταν μπορείτε να κάνετε ένα κοστούμι για τον εαυτό σας ;

Και στη χειρότερη περίπτωση, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να μουλιάσετε το κορμί σας στο πιο κοντινό νεροχύτη.

bano-en-el-lavabo

Σ’ εσένα που δεν έγινες μητέρα

17 τρομακτικά πλάσματα που έχουν πλέον εξαφανιστεί από τον πλανήτη