in

Οι αισιόδοξοι άνθρωποι έχουν ένα κοινό γνώρισμα, είναι πάντα αργοπορημένοι.

Όπως σε όλες τις παρέες, έτσι και στην δική μας, υπάρχει πάντα ο αργοπορημένος! Εκείνος που θα έρθει τελευταίος και καταϊδρωμένος, με την ψυχή στο στόμα και πάντα με τουλάχιστον μισής ώρας καθυστέρηση.

Στην δική μου παρέα… αυτή είμαι εγώ! Και δεν είναι επιλογή μου!

Η αργοπορία είναι κάτι που γεννιέσαι με αυτό. Είναι χαρακτηριστικό που γεννιέσαι με αυτό και κυκλοφορεί στο DNA σου και φυσικά δεν σε κάνει και τόσο αρεστό στον κύκλο σου!

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι οι άλλοι, αυτοί που παραπονιούνται πως τους ταλαιπωρούμε, είναι πως δεν το κάνουμε επίτηδες! Απλά εμείς δεν έχουμε την ίδια σχέση με το χρόνο όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι. Ας πούμε πως η κοινή ώρα που χρησιμοποιείτε όλοι οι άλλοι, αυτό το περίφημο GMT (Greenwich Meantime) δεν είναι η ώρα που αναγνωρίζω εγώ! Εγώ είμαι στην ζώνη NOT (Never On Time) και σε αυτή τη ζώνη εγώ ζω μια ώρα πίσω από εσάς!uuu

Και όσο και να μας κατακρίνετε και να μας κράζετε για την καθυστέρησή σας, κάντε κάτι πολύ απλό και βοηθήστε και εσάς και εμάς! Δώστε μας το ραντεβού μια ώρα νωρίτερα και υπολογίστε την καθυστέρησή μας! Ειδικά όταν πρόκειται για ένα ραντεβού που δεν θέλετε να αργήσουμε!

Ακόμα και επιστήμονες μας το αναγνωρίζουν λέγοντας “οι περισσότεροι άνθρωποι που καθυστερούν το κάνουν σε όλη τους την ζωή και αυτό γίνεται σε κάθε δραστηριότητά τους. Δεν θα έπρεπε να το παίρνουν προσωπικά εκείνοι τους οποίους στήνουν! Επιπλέον υπάρχουν μελέτες που έχουν αποδείξει πως υπάρχει συσχετισμός συγκεκριμένου τμήματος του εγκεφάλου, με την έννοια του χρόνου και την τυπικότητα ή μη στο χρόνο”uu

Οπότε όλοι εσείς που μας θεωρείτε αγενείς και χωρίς τρόπους, θα πρέπει τώρα να σκεφτείτε την πιθανότητα η απάντησή σας στην αιώνια επίθεση του “πάλι άργησες” να είναι ένα νευρολογικό θέμα και όχι επιλογή μας!

Επιπλέον, όλοι εμείς που είμαστε μονίμως αργοπορημένοι, είμαστε ατέρμονα αισιόδοξοι! Γιατί για εμάς τους αισιόδοξους, η μέρα δεν είναι γκρίζα, είναι διαχειρίσιμη και προσπαθούμε να μην την περιορίζουμε μέσα σε αυστηρά προγράμματα! Επίσης μας αρέσει να κάνουμε πολλά πράγματα συγχρόνως και να τα διεκπεραιώνουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Μια μελέτη στο Πανεπιστήμιο του San Diego, στηρίζει πως υπάρχει σύνδεση της αργοπορίας με τους ανθρώπους τύπου Β. Οι άνθρωποι τύπου Β είναι εκείνοι που είναι πιο χαλαροί, λιγότερο αγχωμένοι και απολαμβάνουν περισσότερο την ζωή τους.

Λένε δε, πως η ιστορία, είναι ένας κύκλος, όπως κι η ζωή. Και σαν μια αιώνια αργοπορημένη, θεωρώ πάντα πως βρίσκομαι στην κορυφή της καμπύλης και ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε εσείς οι τόσο με το χρόνο μήπως θα έπρεπε εν τέλει να συμβιβαστείτε και να μας εκτιμήσετε για όλα τα άλλα μας προσόντα.

διαφορετικο

Ποια ζώδια ζηλεύουν παθολογικά και για ποιο λόγο;

84χρονη συνταξιούχος του Ο.Γ.Α. έκρυψε σε βαρέλι 250.000 ευρώ και όταν το άνοιξε βρήκε μόλις 30.000