in

Ξεκίνησε σαν ένας Πονοκέφαλος με μεταπτώσεις στη Διάθεση. Το Σημάδι όμως που εμφανίστηκε στο λαιμό της, σήμαινε ότι…

Πριν διαγνωστεί η Pantera Myhill με διαβήτη δεύτερου τύπου, διψούσε συνέχεια και είχε συνεχείς πονοκεφάλους χωρίς αιτία, όπως και παράξενες αλλαγές στη διάθεσή της. Αλλά μέχρι να εξετάσει ένα παράξενο δακτύλιο γύρω από το λαιμό της, δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Σύμφωνα με τον Dr. Saeed, αν δείτε κάποιον με τέτοια σημάδια σαν βρωμιά πάνω στο δέρμα τους, μην υποθέσετε αμέσως ότι οφείλονται σε κακή υγιεινή.

Η Κλινική Mayo αναφέρει ότι αυτά τα μαύρα στίγματα ονομάζονται Acanthosis Nigricans. Είναι μία πάθηση του δέρματος που σκληραίνει και σκουραίνει το δέρμα.

Συνήθως επηρεάζει τις μασχάλες, τη βουβωνική περιοχή και το λαιμό.

Η Acanthosis Nigricans συνήθως επηρεάζει ανθρώπους που πάσχουν από παχυσαρκία και διαβήτη. Τα μαύρα στίγματα δείχνουν ότι το σώμα αντιστέκεται στην ινσουλίνη που παράγεται από το σώμα.

Παιδιά που έχουν αυτήν την πάθηση, βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσουν διαβήτη τύπου 2. Ωστόσο, ενώ δεν υπάρχει κάποια γνωστή θεραπεία για αυτήν την πάθηση, απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορούν να κάνουν τις σκοτεινές περιοχές να εξαφανιστούν.

Health alertIf you have friends, parents, children overweight and brands such reads as follows:This is not dirty, or…

Δημοσιεύτηκε από Dr.Saeed’s Diabetes & Foot Care Clinic στις Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

Ο Dr. Saeed προτρέπει όσους έχουν παρόμοια σημάδια να τα εξετάσουν άμεσα. Μία έγκαιρη διάγνωση μπορεί να αποτρέψει τον διαβήτη.

Credit: liftbump.com

15 φυσικά tips για να ελέγξετε τα επίπεδα σακχάρου του αίματος και του διαβήτη

Αποχαιρετήστε για πάντα τις πρησμένες αρθρώσεις με αυτή την απλή, φυσική θεραπεία!