in

Μυρίζοντας τα αέρια του συντρόφου σας ζείτε περισσότερο σύμφωνα με έρευνα

Παρόλο που υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να προκαλέσουν γέλια σε μια σχέση τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τα αέρια.

Μια απλή και αποτελεσματική μέθοδος είναι να χαλαρώσει ο ένας σύντροφος τόσο πολύ και να αφήσει τον εαυτό του τόσο ελεύθερο και να αφήσει τα αέρια του κάτω από το πάπλωμα. Ταυτόχρονα, βέβαια τραβάει και το πάπλωμα πάνω από το πάπλωμα του συντρόφου του.

Για κάποιον περίεργο λόγο έχουμε την τάση να μας απωθούν λιγότερο τα δικά μας αέρια, ενώ μπορεί να βρίσκουμε του συντρόφου μας πιο ενοχλητικά.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Exeter διαπίστωσαν ότι στην πραγματικότητα μπορεί να κάνει καλό στην υγεία μας το να μυρίζουμε τα αέρια του συντρόφου μας.

«Αν και το υδρόθειο είναι γνωστό για την πικρή μυρωδιά του, παράγεται φυσιολογικά από το σώμα και μπορεί να κάνει πολύ καλό στην υγεία και να μειώσει την πιθανότητα εμφάνισης πολλών ασθενειών για το μέλλον», ανέφερε ο Δρ Μαρκ Γουντ, ένας από τους ερευνητές.

Οι ερευνητές βρήκαν ότι αυτό το αέριο μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης ασθενειών όπως ο καρκίνος, το έμφραγμα, το εγκεφαλικό, η αρθρίτιδα και η άνοια.

«Όταν τα κύτταρα καταπονούνται από ασθένειες, αντλούν ένζυμα για να παράξουν ελάχιστες ποσότητες υδρόθειου», ανέφερε ο καθηγητής Ματ Γουάιτμαν.

GIPHY

«Αυτό κρατά τα μιτοχόνδρια ενεργά και επιτρέπει να κύτταρα να ζουν. Αν δεν συμβεί αυτό, τα κύτταρα πεθαίνουν και χάνουν την ικανότητά τους να ρυθμίζουν την επιβίωσή τους και τον έλεγχο φλεγμονών», πρόσθεσε.

[ladbible]

Όταν ο πιο ψηλός άντρας του κόσμου συνάντησε την πιο κοντή γυναίκα του κόσμου

Δεν μπορούσε να βρει μια λύση στα μαθηματικά ένας 4χρονος μπόμπιρας και κάλεσε την Αστυνομία αυτόν που νόμιζε ότι ξέρει τα πάντα