in ,

Μια γυναίκα Χήρα βλέπει το πρόσωπο του μακαρίτη άντρα της στον άντρα που έκανε μεταμόσχευση του προσώπου του

Η συνάντηση της Λίλι Ρος με τον Άντι Σάντνες είναι από τις πιο παράξενες που καμιά φορά φέρνει η μοίρα σε κάποιους ανθρώπους.

Δεκαέξι μήνες αφότου είχε μπει στο χειρουργείο για μεταμόσχευση προσώπου, ο άνδρας γνώρισε τη γυναίκα που είχε κάποτε αγαπήσει αυτό το πρόσωπο. Γιατί ήταν αυτό του συζύγου της.

Έτσι, ουσιαστικά, ο Σάντνες απέκτησε πρόσωπο χάρη στην απόφαση της Ρος να προχωρήσει σε δωρεά του προσώπου του αγαπημένου της, για να αποκτήσει και πάλι πρόσωπο ένας άνδρας που είχε ζήσει δέκα χρόνια χωρίς αυτό.

Ο Σάντνες είχε αυτοτραυματιστεί με πυροβόλο όπλο το 2006, με αποτέλεσμα να μην έχει πια πρόσωπο. Η επέμβαση αποκατάστασης «σφράγισε» την παραμόρφωσή του κι έτσι εκείνος απομονώθηκε κι αποξενώθηκε.

Η ελπίδα επέστρεψε όταν μπήκε σε λίστα αναμονής στο πρόγραμμα μεταμόσχευσης προσώπου της Mayo Clinic το 2016, και η Ρος συμφώνησε να προχωρήσει σε δωρεά του προσώπου του συζύγου της. Ο Κάλεν Ρος είχε επίσης αυτοπυροβοληθεί και χάσει τη ζωή του, το 2016, όπως γράφει το Sky News.

Όλα ταίριαζαν στους δύο άνδρες, οι ηλικίες, η ομάδα αίματος, το χρώμα του δέρματος και η δομή του προσώπου, που ο χειρουργός του Σάντνες Σαμίρ Μαρντίνι είπε πως θα μπορούσαν να είναι ξαδέλφια.

Η Ρος είχε εκφράσει ανησυχία για τη συνάντηση, φοβούμενη πως θα της ξυπνούσαν επώδυνες μνήμες. Ωστόσο, προς ανακούφισή της, ο Σάντνες έδειχνε κάπως διαφορετικός.

Η αγκαλιά τους συνοδεύτηκε από πολλά δάκρυα ενώ ο Σάντνες πέρασε χρόνο με τον γιο της Ρος Λέοναρντ.

Ο ίδιος είπε πως η συνάντηση ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη.

«Είσαι χαρούμενος, την ίδια στιγμή λυπάσαι γιατί ξέρεις πως οι άλλοι έχουν χάσει κάποιον τον οποίον αγαπούσαν πολύ. Περισσότερο από όλα νιώθω ανακούφιση που γνώρισα τη Λίλη και τον Λέοναρντ και τους ευχαρίστησα» αφηγείται. «Το μόνο που μπορεί κανείς να κάνει είναι να αποδείξει πως πήραν τη σωστή απόφαση σε ό,τι αφορά τη δωρεά».

«Συναντώντας τον Άντι νιώθω να κλείνει ένας κύκλος επειδή όλα έγιναν τόσο γρήγορα και ήταν τόσο δύσκολα» είπε από την πλευρά της η Ρος.

https://www.youtube.com/watch?v=z6GPTtUijcY

Ο άντρας πρέπει να συμμετέχει στις δουλειές και όχι να βοηθάει. Δεν κάνει χάρη στη γυναίκα του

Θλιβερό: Δείτε τι μπορούσατε να αγοράσετε με 500 δραχμές πριν το 2000