in

Κανείς δεν την βοήθησε όταν ένας άντρας άρχισε να την βρίζει άσχημα στο δρόμο. Μέχρι που εμφανίστηκε ένας άγγελος!

Αν είστε γυναίκα, πιθανώς να το έχετε βιώσει. Περπατάτε στο δρόμο και ακούτε κάποιον να σας μιλάει. Τον αγνοείτε αλλά τότε αυτός αρχίζει να φωνάζει περισσότερο. Κανείς από τους περαστικούς δεν κάνει τίποτα για να σας βοηθήσει. Σκύβετε το κεφάλι σας από αμηχανία και φόβο, και προσπαθείτε να αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Η μουσικός Τζούλια Πράις το έζησε πρόσφατα αυτό το σενάριο. Με μια μεγάλη διαφορά. Κάποιος όρθωσε το ανάστημα του και πήρε το μέρος της. Ποιος ήταν αυτός; Αυτό είναι που κάνει αυτή την ιστορία τόσο ενδιαφέρουσα..

Διαβάστε πως περιέγραψε το περιστατικό η ίδια η Τζούλια στο Facebook: «Έκανα τη συνηθισμένη διαδρομή που κάνω κάθε μέρα που πηγαίνω για τρέξιμο, όταν άκουσα έναν ηλικιωμένο άντρα να φωνάζει αρκετά δυνατά ώστε να τον ακούσω μέσα από τα ακουστικά μου. «Κούκλα, εσύ, ναι εσύ, εσύ κούκλα!» Αυτός συνέχισε να ουρλιάζει και εγώ αποφάσισα να τον αγνοήσω και να συνεχίσω το τρέξιμο.

Αυτό όμως φάνηκε να τον εκνευρίζει περισσότερο. Σταμάτησε να μου λέει γλυκόλογα και άρχισε να με βρίζει πολύ άσχημα. Άκουσα όλες τι «όμορφες λέξεις» που μπορείτε να φανταστείτε. Τώρα κρατήστε στο μυαλό σας ότι ήταν καλοντυμένος, ότι μάλλον έκανε δουλειά γραφείου και ήταν στο μεσημεριανό του διάλειμμα.

Αλλά η λέξη που με ενεργοποίησε ήταν η λέξη Π….

Σταμάτησα το τρέξιμο, έβγαλα τα ακουστικά και ετοιμάστηκα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, όταν ένα μικρό αγόρι που περπατούσε μαζί με τη μητέρα του και την μικρή του αδελφή, κοίταξε τον άντρα και του είπε: «Γεια. Αυτό που της είπατε δεν είναι καθόλου ωραίο και δεν της αρέσει να της φωνάζετε έτσι.

Δεν πρέπει να το κάνετε αυτό γιατί είναι ένα καλό κορίτσι και εγώ δεν αφήνω κανέναν να λέει άσχημα πράγματα στους ανθρώπους. Είναι κορίτσι σαν την αδερφή μου και εγώ θα την προστατεύσω». Ο άντρας στάθηκε για λίγο αμήχανος και κοίταζε το μικρό αγόρι. Στη συνέχεια μάζεψε το κολατσιό του και έφυγε αμίλητος.

Ρώτησα τη μητέρα αν θα μπορούσα να αγκαλιάσω το αγοράκι (το όνομά του είναι Τζέιμς). Του είπα πως τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό που έκανε. Αυτός απλά ανασήκωσε τους ώμους και μου είπε «Ήθελα απλώς να βεβαιωθώ ότι η καρδιά σου θα είναι εντάξει».

Σύμφωνα με τη μητέρα του, αυτή είναι μια τυπική μέρα της ζωής του Τζέιμς. Ευχαριστώ πολύ όλες τις μητέρες και τους μπαμπάδες που μαθαίνουν τα παιδιά τους να είναι γενναία και θαρραλέα. Να είναι οι μικροί άγγελοι πάνω στη γη για όλους μας. Είμαι πολύ συγκινημένη».

via

Αυτοί που «έφυγαν», μένουν για πάντα στην καρδιά μας!

Να εκφράζετε αυτά που νιώθετε κάνει καλό