in

Καλόγριες καλλιεργούν κάνναβη για να θεραπεύσουν τον κόσμο

Το να γίνει κάποιος μοναχός δεν είναι για όλους. Χρειάζεται πειθαρχία, αφοσίωση, συμπόνια και υπομονή. Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις χρειάζεται και γνώσης καλλιέργειας της μαριχουάνας.

Φυσικά, δεν καλλιεργούν όλες οι καλόγριες κάνναβη. Ωστόσο, οι μοναχές που θα δείτε παρακάτω δεν είναι σαν τις συνηθισμένες. Αυτές οι μοναχές ονομάζονται «Αδελφές της Κοιλάδας» και είναι οι πρωταγωνίστριες της φωτογραφικής συλλογής των φωτογράφων Σον Κρόφορντ και Τζον Ντεμπουά. Έχουν ως βάση τους την Καλιφόρνια και δεν είναι Καθολικές. Καλλιεργούν μαριχουάνα σύμφωνα με τους κύκλους της σελήνης και την μετατρέπουν σε φάρμακα, τα οποία πωλούν στο διαδίκτυο.

Τα προϊόντα τους που είναι όλα βιολογικά θεραπεύουν αρκετές παθήσεις, όπως πόνους στην μέση, ημικρανίες και πονοκεφάλους από μεθύσια.

Παρά το γεγονός ότι έχουν άδεια για την καλλιέργεια μαριχουάνας για ιατρικούς σκοπούς, η λειτουργία τους απειλείται από τον Δήμο της Καλιφόρνια που εξετάζει την περίπτωση να καταστήσει παράνομη την επιχείρησή τους. Ωστόσο, οι μοναχές είναι αποφασισμένες να πολεμήσουν αυτή την απαγόρευση.

[Sisters of the Valley] [Facebook] [Instagram] [Twitter] [Shaughn and John] [ufunk]

Μπαμπινιώτης: «Οι αρχαίοι Μακεδόνες μιλούσαν την ελληνική δωρική διάλεκτο»

Ζήτησε διαζύγιο από τον άντρα της γιατί η φλόγα είχε σβήσει, αλλά το πως της άλλαξε γνώμη θα σας κάνει να δακρύσετε…