in ,

Ιστορίες τρόμου: 12 ατάκες που έχουν ακούσει γυναίκες από την πεθερά τους

Πιστεύετε ότι η πεθερά σας, σας κάνει τη ζωή δύσκολή; Περιμένετε μέχρι να διαβάσετε τις παρακάτω 12 ιστορίες, όπως τις μοιράστηκαν μαζί μας οι αναγνώστριες της HuffPost.

1. Πόσταρε στο Facebook ένα βίντεο γυμναστικής και έκανε tag εμένα και την κόρη της, γράφοντας «τώρα δεν έχετε καμία δικαιολογία».

2. Μου είπε ότι γνωρίζει ότι θέλουμε να περιμένουμε λίγο ακόμα πριν κάνουμε παιδιά, αλλά ότι έχω αρχίσει να μεγαλώνω (και δεν είμαι καν 35).

3. Η πρώην πεθερά μου με φώναζε για τρία χρόνια με το όνομα της πρώην γυναίκας του άλλου της γιου.giphy27

4. Η πεθερά μου έκλεψε μερικές προσκλήσεις γάμου για να καλέσει άτομα που εμείς δεν θέλαμε να καλέσουμε στον γάμο.

5. Βλέπαμε μπαλέτο στο θέατρο και με ρώτησε αν έκανα ποτέ μπαλέτο. Όταν της απάντησα «όχι», μου είπε ότι φαίνεται, αφού όσοι έχουν κάνει μπαλέτο, προσέχουν το σώμα τους.

get-over-it6. Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ανακοίνωσε στους γονείς του ότι σκοπεύουμε να παντρευτούμε, η μητέρα του τον ρώτησε αν με αγαπάει περισσότερο από την πρώην σύντροφό του και μετά τόνισε πόσο την αγαπούσε εκείνη και πόσο της λείπει (να σημειώσω ότι έχουν χωρίσει εδώ και 6 χρόνια).

7. Η πεθερά μου είναι τόσο αρνητική που βρίσκει συνεχώς κάτι για να παραπονιέται. Όταν είχαμε πάει στο Μουσείο Ολοκαυτώματος , μας είπε ότι ήταν πολύ «καταθλιπτικό» γιατί αναφερόταν πολύ στον Χίτλερ και αυτό την κούρασε.

8. Της είπα ότι δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο, μου απάντησε ότι μόνο οι πολύ έξυπνοι άνθρωποι το εκτιμούν.

9. Η πεθερά μου με μισεί τόσο πολύ που προσπαθεί να κάνει ότι δεν υπάρχω. Τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να ασχολούμαι μαζί της.

10. Την πρώτη φορά που γνώρισα την πεθερά μου, μόλις μείναμε οι δυο μας, μου είπε: «Είναι περίεργο που δεν είσαι κοκκινομάλλα γιατί, συνήθως, του αρέσουν οι κοκκινομάλλες». Εγώ της απάντησα ότι πράγματι είναι περίεργο γιατί κι εγώ προτιμώ τους κοκκινομάλληδες.nene-leakes-gif

11. Όταν έμαθε ότι συγκατοικούμε άρχισε να με αποκαλεί «πόρνη της Βαβυλωνίας». Ευτυχώς που δεν της είπαμε ότι μέναμε ήδη έναν χρόνο μαζί.

12. Ενώ ήμασταν ήδη παντρεμένοι, η μητέρα του, πρότεινε να αρχίσει να βγαίνει ραντεβού μήπως γνωρίσει κάποια.

Πηγή: Huffington Post

Ποιο στυλ μαλλιών ταιριάζει σε ποιο ζώδιο και γιατί

Έψαχνε την κόρη του για 16 ολόκληρα χρόνια! Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως πέρασαν σχεδόν δύο δεκαετίες μέχρι να ανακαλύψει τα ίχνη της