in

Η τέλεια γέννα ενός… ιδιαίτερου μωρού: Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες!

Έχουμε δει αρκετές φωτογραφίσεις εγκύων κατά την διάρκεια του τοκετού και, γεγονός είναι, ότι κάθε φορά συγκλονιζόμαστε από το θαύμα της φύσης! Αυτή η φωτογράφιση, όμως, έχει έναν παραπάνω λόγο για να μας συγκινεί. O μικρός Liam ήταν ένα μωρό «ουράνιο τόξο», όπως το λένε οι Αμερικάνοι. Και αυτό έκαν…

Έχουμε δει αρκετές φωτογραφίσεις εγκύων κατά την διάρκεια του τοκετού και, γεγονός είναι, ότι κάθε φορά συγκλονιζόμαστε από το θαύμα της φύσης! Αυτή η φωτογράφιση, όμως, έχει έναν παραπάνω λόγο για να μας συγκινεί. O μικρός Liam ήταν ένα μωρό «ουράνιο τόξο», όπως το λένε οι Αμερικάνοι. Και αυτό έκανε τον ερχομό του πολύ πιο ιδιαίτερο για τους γονείς του. Εξηγούμαστε..

Πριν από 18 μήνες, οι γονείς του Liam, Erikah και Luke, περίμεναν να αποκτήσουν ένα κοριτσάκι –το όνομά της θα ήταν Ailene Martina Messamer. Ο Luke, ο οποίος είναι Αμερικανός στρατιώτης, είχε μόλις πάρει μετάθεση στην Okinawa της Ιαπωνίας, όταν η Erikah έμαθε πως το μωρό που κυοφορούσε θα ήταν θνησιγενές στις 23 εβδομάδες. Ο Ερυθρός Σταυρός μεσολάβησε, προκειμένου ο Luke να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του κατά την γέννηση του νεκρού μωρού του.

Εννέα μήνες μετά, η Erikah ήταν ξανά έγκυος στον Liam, ο οποίος, όπως η ίδια λέει, αποτελεί «τρανή απόδειξη πως υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο». Στις παρακάτω φωτογραφίες ο Luke και η Erikah υποδέχονται επιτέλους το πρώτο, υγιές μωρό τους, που φώτισε την ζωή τους σαν το ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα!

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

Πηγή: mama365.gr

4 Πολύτιμες Αρχές που χρησιμοποιούσε ο Bruce Lee για να Δυναμώσει το Πνεύμα του. Η 4η είναι Χρυσός!

Το ελληνικό χωριό που έχει ένα περιζήτητο θησαυρό στα χωράφια του