in

Η δυνατή ιστορία αυτών των γονιών θα σας φέρει δάκρυα

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για ένα νιόπαντρο ζευγάρι από το να ετοιμάζεται να μεγαλώσει την οικογένειά του.

Και παρόλο που το να έχεις παιδιά δεν είναι εύκολη υπόθεση και απαιτεί σκληρή δουλειά και αφοσίωση, δεν παύει να είναι μία από τις πιο ανταποδοτικές εμπειρίες στην ζωή.

Δυστυχώς, όμως, για κάποια ζευγάρια η ζωή μπορεί να δείξει το πιο σκληρό της πρόσωπο και να απαντήσει στις όποιες τους προσπάθειες με ένα δυνατό χαστούκι.

O Jason και η Marie Taylor δέχτηκαν το πιο μεγάλο πλήγμα που δύο νέοι γονείς μπορεί να δεχτούν. Λίγο μετά τον γάμο τους, η Marie έμεινε έγκυος σε τρίδυμα. Χρειάστηκε να γεννήσει πρόωρα και, δυστυχώς, τα μικρά αγγελουδάκια δεν κατάφεραν να επιβιώσουν για πολύ έξω από τη μήτρα.

Η ιστορία της οικογένειας μας σπάραξε την καρδιά:

Η Marie και ο Jason θρήνησαν για τα τρία παιδιά τους, έπειτα από το τραγικό συμβάν. Ωστόσο, μόλις 10 μήνες μετά, απέκτησαν δύο πανέμορφα δίδυμα μωράκια και έτσι, μπορούν πλέον να ξεκινήσουν την οικογένεια που πάντα ονειρεύονταν…

Δείτε τα στα πιο τρυφερά τους στιγμιότυπα:

Δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε στην οικογένεια τα καλύτερα για τα παιδάκια τους και να μην βιώσουν ποτέ ξανά τόσο μεγάλη τραγωδία. Ελπίζουμε η ιστορία τους να δώσει δύναμη σε κάθε ζευγάρι που έχει βιώσει μία τόσο σκληρή απώλεια.

Πηγή: mama365.gr

Η Lamborghini παρουσίασε την Centenario με V12 κινητήρα και 770 άλογα. Συντριπτική!

5 ασκήσεις για τις οποίες χρειάζεσαι μόνο μια καρέκλα και θα διώξουν το λίπος από την κοιλιά