in ,

Η Αποκάλυψη ενός Διάσημου Μάγου: «Έτσι Κάνω τα 8 πιο Γνωστά Ταχυδακτυλουργικά Κόλπα μου!»

Για να είναι κάποιος σπουδαίος μάγος, πρέπει να είναι και φοβερός περφόρμερ! Ο Criss Angel είναι διάσημος μάγος για πολλά χρόνια και εντυπωσιάζει το κοινό με τα μαγικά του κόλπα. Σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά των κόλπων του, που αφήνουν τους πάντες άφωνους και να αναρωτιούνται πως τα κάνει! 

1. Ένα από τα διάσημα κόλπα του Criss, είναι όταν πηγαίνει στη παραλία και απλώνει μια κουβέρτα στην άμμο και ξαφνικά εμφανίζεται μια κοπέλα από κάτω! Στη συνέχεια, ο Criss τρέχει και μαγικά εμφανίζεται κάτω από την κουβέρτα μέσα σε κλάσμα του δευτερολέπτου! Πως το κάνει λοιπόν;

1144

Όταν η κουβέρτα απλώνεται αρχικά, η κάμερα χαμηλώνει στο έδαφος και είναι δύσκολο να δούμε τι συμβαίνει. Μόλις συμβεί αυτό, η βοηθός του Criss τρέχει κοντά και σέρνεται κάτω από τη κουβέρτα.

Πως εμφανίζεται κάτω από τη κουβέρτα μέσα σε κλάσματα; Έχει έναν δεύτερο βοηθό, που κρύβεται πίσω του, ντυμένο με τα ίδια ρούχα. Όταν η κουβέρτα σηκώνεται ψηλά, κανείς δεν βλέπει τον Criss, και τότε συμβαίνει η αλλαγή.

295

2. Μία από τις πιο διάσημες ψευδαισθήσεις του Criss είναι όταν σηκώνεται ψηλά στον αέρα. Αλλά στην πραγματικότητα, είναι εύκολο, επειδή χρησιμοποιεί καλώδιο! Τα καλώδια είναι αόρατα στους θεατές εξαιτίας του καθαρού ουρανού και της γωνίας της κάμερας.

373

3. Ο Criss δένει μια αλυσίδα γύρω από το λαιμό του και βάζει εθελοντές να τραβήξουν την αλυσίδα ταυτόχρονα. Και τότε η αλυσίδα φαίνεται μαγικά να περνάει μέσα από το λαιμό του!

Όλα έχουν να κάνουν με την τοποθέτηση της αλυσίδας. Ο Criss δημιουργεί έναν ψεύτικο κόμπο και καλύπτεται από τα μακριά του μαλλιά.

451

4. Ο Criss μπορεί και περπατάει πάνω στο νερό! Κάνει ένα βήμα μέσα στη πισίνα και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να πατήσει πάνω στο νερό. Ένας κολυμβητής περνάει κάτω από τα πόδια του για να αποδείξει ότι δεν είναι κόλπο! Περπατάει κατά μήκος της πισίνας και βρέχονται μόνο τα παπούτσια του!

555

Είναι μια ψευδαίσθηση επειδή χρησιμοποιεί πλήθος πλεξιγκλάς τραπεζιών και κατάλληλες γωνίες κάμερας. Η κάμερα δεν δείχνει τα διάφανα τραπέζια και η γυναίκα που κολυμπάει από κάτω, περνάει ανάμεσα από το πλεξιγκλάς. Οι τριγύρω κολυμβητές είναι και αυτοί μέσα στο κόλπο!

652
5. Ο Criss μπορεί να κάνει οτιδήποτε να εξαφανιστεί! Σε ένα κόλπο εξαφανίζει ένα κουτάλι, και απλά το δίνει στη βοηθό του.

Η βοηθός αγγίζει το κουτάλι για να βεβαιωθεί ότι είναι πραγματικό και στη συνέχεια το παίρνει μέσα από το μαντήλι.

741

6. Ο Criss μπορεί να κάνει τα πάντα! Μπορεί να σταθεί πάνω σε ένα τραπέζι και στη συνέχεια να εξαφανιστεί στον αέρα!

1145

Πως το κάνει λοιπόν; Ο Criss κάνει το κόλπο, χρησιμοποιώντας καθρέφτες. Το μόνο που κάνει είναι να πηδήξει στον αέρα και να κρυφτεί πίσω από έναν καθρέφτη. Και το κοινό που παρακολουθεί; Είναι ηθοποιοί που έχει προσλάβει!

296

7. Σε αυτή την εκπληκτική ψευδαίσθηση, ο Criss βάζει μια γυναίκα να ξαπλώσει σε ένα παγκάκι και ζητάει από δύο εθελοντές να κρατήσουν τα χέρια και τα πόδια της. Όταν τραβάνε και οι δύο σε αντίθετες κατευθύνσεις, το σώμα της γυναίκας κόβεται στη μέση!

1146

Προφανώς, ο Criss χρησιμοποιεί δύο γυναίκες! Μια γυναίκα που είναι από τη μέση και πάνω, και μία ακροβάτρια που φαίνονται μόνο τα πόδια της.

297

8. Πως διαβάζει ο Criss το μυαλό; Για το κόλπο με την τράπουλα, ζητάει από κάποιον εθελοντή να κόψει στη μέση μια ανακατεμένη τράπουλα και σημαδέψει το χαρτί. Ένας άλλος εθελοντής βλέπει το χαρτί και ο Criss αποκαλύπτει ποιο χαρτί είναι!

1147

Πως το καταφέρνει λοιπόν; Ο Criss ανακατεύει την τράπουλα και κοιτάζει το πάνω χαρτί. Ανακατεύει ξανά την τράπουλα, αφήνοντας το πάνω χαρτί στη θέση του. Ο εθελοντής κόβει την τράπουλα και πιστεύει ότι είναι μια διαφορετική κάρτα! Το σημαδεμένο χαρτί στην ουσία είναι το πάνω χαρτί και αυτό που ο Criss ήδη έχει δει και θυμάται!

299

Credit: diply.com

Κάθε πότε πρέπει να πλένουμε τις πιτζάμες μας – Eιδικοί σε θέματα υγιεινής προειδοποιούν

Δίνουν μισθό 20.600€ για να δουλέψετε στο Netflix – Πως θα κάνετε αίτηση