in

Η νέα απλή δίαιτα που προκαλεί σ ο κ στο μεταβολισμό: Εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να χάσεις κιλά!

Η νέα απλή δίαιτα που προκαλεί σοκ στο μεταβολισμό: Εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να χάσεις κιλά!
Tέρμα πια οι εξαντλητικές, εφήμερες δίαιτες και οι άπειρες ώρες γυμναστικής, που μας υπόσχονται ένα αγαλματένιο κορμί. Υπάρχει πιο εύκολος και ανώδυνος τρόπος.

Ο διαιτολόγος-διατροφολόγος Michael Mosley, παρουσίασε πρόσφατα την «γρήγορη δίαιτα», που έχει θεαματικά αποτελέσματα στο χάσιμο των κιλών, αλλά και προάγει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, καθώς επίσης χρειάζεται και τον λιγότερο δυνατό κόπο.

Το σκεπτικό είναι απλό. Ο ενδιαφερόμενος, το μόνο που πρέπει να κάνει, είναι να ακολουθεί μία ισορροπημένη διατροφική δίαιτα, χωρίς στερήσεις και υπερβολές και μόνο δύο μέρες την εβδομάδα, να μειώνει την λήψη των θερμίδων στις 500 για τις γυναίκες και 600 για τους άνδρες.

Με αυτό τον τρόπο, γίνεται ένα «ηλεκτροσόκ» στον μεταβολισμό, με αποτέλεσμα να καίγεται λίπος και θερμίδες πολύ πιο γρήγορα, χωρίς όμως να εξαντλείται και να υποσιτίζεται ο οργανισμός. Για ακόμα πιο γρήγορα και εντυπωσιακά αποτελέσματα, μπορεί στο πρόγραμμα αδυνατίσματος να ενταχθεί και η «γρήγορη άσκηση».

Το σκεπτικό πάλι είναι απλό και διόλου κοπιαστικό. Δεν χρειάζεται να επιμηκύνεται τον χρόνο που ασκείστε, αλλά απλά να εντάξετε «έντονες στιγμές». Τρεις φορές την εβδομάδα μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας μια 4λεπτη άσκηση της αρέσκειας σας – δηλαδή ακόμα και να ανεβαίνετε με τις σκάλες,δεν σημαίνει απαραίτητα γυμναστήριο-, κατά την διάρκεια της οποίας θα υπάρχουν κορυφώσεις.

Δηλαδή, άμα διαλέξετε το τζόκινγκ για άσκηση, τότε κατά τη διάρκεια, αυξήστε την ένταση και τον ρυθμό στο έπακρο για 20 με 30 δευτερόλεπτα και μετά πάλι επανέρχεστε για ένα με δύο λεπτά. Επαναλάβετε, δύο με τρεις φορές, χωρίς όμως η όλη διαδικασία της έντασης, να ξεπερνά τα τέσσερα λεπτά.

Ο διατροφολόγος, επισημαίνει, ότι δεν είναι απαραίτητο η μέρα κατά την οποία καταναλώνετε τις λίγες θερμίδες να συνδυαστεί, με την μέρα που θα κάνετε και την πιο έντονη γυμναστική, για να χάσετε κιλά. Παρ’όλ” αυτά, επιβεβαιώνει πως ο συνδυασμός τους, έχει θεαματικά αποτελέσματα.

Υιοθετώντας αυτόν τον τρόπο άσκησης και διατροφής, τότε μπορείτε να χάσετε έως και 5 κιλά καθαρού λίπους μέσα σε 12 εβδομάδες και να είστε πιο υγιής, χωρίς να καταλάβετε ότι «βρίσκεται σε δίαιτα». Αλλά το πιο σημαντικό είναι, ότι έτσι, δεν θα ξαναπάρετε τα κιλά που χάσατε, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες δίαιτες «γρήγορης απώλειας κιλών».

via

Ο τρόπος και η διατροφής των Σαολίν. Τρώνε συχνά, έτσι όμως ώστε το στομάχι τους να είναι πάντα μισοάδειο

Το σώμα μιλάει, ακούστε το και κάντε 14 τσεκάπ μόνοι σας!