in

Η καλύτερη μέθοδος για να ρίξεις τις γυναίκες

Όπως φαίνεται η καλύτερη μέθοδος όχι απλώς για να κερδίσει ένας άνδρας την προσοχή μιας γυναίκας, αλλά για να προκαλέσει ερωτική έλξη είναι να κάνει τον δύσκολο.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ομάδα ψυχολόγων του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια στις ΗΠΑ η οποία διεξήγαγε ένα πείραμα με 47 φοιτήτριες του πανεπιστημίου που διατηρούσαν προφίλ στο Facebook.

Οι ερευνητές είπαν στις φοιτήτριες ότι το προφίλ τους το είχαν δει κάποιοι φοιτητές από άλλα πανεπιστήμια και τους έδωσαν τα στοιχεία του προφίλ που είχαν οι συγκεκριμένοι φοιτητές στο Facebook για να δουν τα σχόλια που είχαν κάνει για αυτές.

Οι φοιτήτριες μπήκαν στα προφίλ αυτών των φοιτητών για να μάθουν τη γνώμη τους για εκείνες χωρίς να γνωρίζουν ότι στην πραγματικότητα αυτοί οι φοιτητές δεν υπήρχαν και τα προφίλ (και τα σχόλια για τις φοιτήτριες) ήταν δημιούργημα των ερευνητών.

Όπως διαπιστώθηκε πιο ελκυστικοί για τις φοιτήτριες δεν ήταν εκείνοι που είχαν κάνει κάποιο θετικό σχόλιο, αλλά όσοι δεν είχαν κάνει καμία απολύτως αναφορά σε εκείνες.

via

Αυτοί που «έφυγαν», μένουν για πάντα στην καρδιά μας!

Να εκφράζετε αυτά που νιώθετε κάνει καλό