in

ΗΠΑ: Κατηγορούμενος ξεσπά σε κλάματα όταν αντιλαμβάνεται ότι η δικαστής ήταν συμμαθήτριά του

Μια απίστευτη επανένωση έλαβε χώρα σε δικαστική αίθουσα στο Μαϊάμι. Σύμφωνα με το δίκτυο Local10, μια δικαστής ονόματι Mindy Glazer συνειδητοποίησε πως ο άνδρας που στεκόταν ενώπιόν της ήταν συμμαθητής της στο γυμνάσιο.

Ο 49χρονος Arthur Booth είχε συλληφθεί την προηγούμενη Δευτέρα ως ύποπτος για ληστεία, ενώ ακόμα δεν είχε σταματήσει το αυτοκίνητό του μετά από έκκληση της αστυνομίας. Όταν όμως βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, δεν περίμενε πως η δικαστής θα ήταν στην πραγματικότητα η συμμαθήτριά του, με την οποία μάλιστα έπαιζε ποδόσφαιρο όταν ήταν μικρός.

«Ω θεέ μου», αναφώνησε ο Booth μόλις η Glazer τον ρώτησε εάν πήγαινε στο γυμνάσιο Nautilus.

«Λυπάμαι που σε βλέπω εδώ. Πάντα αναρωτιόμουν τι σου συνέβη», απάντησε η δικαστής την ώρα που ο κατηγορούμενος ξεσπούσε σε κλάματα.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας πως ο Booth ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά στο σχολείο και του ευχήθηκε καλή τύχη.

Εδώ να αναφέρουμε πως ο άνδρας κρατείται στην φυλακή και θα απελευθερωθεί αν καταβάλει ποσό ύψους 44.000 δολαρίων.

Όπως αναφέρει η εξαδέλφη του, Melissa Miller, ο ίδιος ήταν εκπαιδευτικός και ασχολούνταν με τον αθλητισμό, όμως στράφηκε στην παρανομία λόγω των εξαρτήσεών του. Ο λόγος που, κατά την ίδια, ο Booth συγκινήθηκε ήταν η σκέψη ότι είχε τις ίδιες ευκαιρίες με την συμμαθήτριά του και θα μπορούσε να βρίσκεται αυτός στην θέση της.

https://www.youtube.com/watch?v=2TyMygZ4G_s

Via

20+21 πράγματα για να κάνεις αυτή τη χρονιά

Κάθε φορά που ένας πατέρας κλέβει γάλα