in

Ζήτησαν στη μικρή να ζωγραφίσει τον ύποπτο. Νόμιζε ότι το σκίτσο δεν ήταν καλό και ο αστυνομικός θα το πέταγε. Χάρις σε αυτό όμως βρέθηκε ο ένοχος!

Όταν η 11χρονη Rebecca DePietro, πριν από λίγους μήνες, άκουσε ένα χτύπημα στην πόρτα της οικογένειάς της, έγινε γρήγορα το καλύτερο στοιχείο του αστυνομικού τμήματος για τον εντοπισμό ενός κλέφτη που έψαχναν από καιρό.

“Nαι μπορώ να τον ζωγραφίσω,”είπε η DePietro στις ειδήσεις στο Κονέκτικατ. “Δεν ήταν η καλύτερη ζωγραφιά, ήταν απλά ένα κεφάλι και δυο πόδια και νόμιζα ότι ο αστυνομικός πρόκειται να την τσαλακώσει και να την πετάξει.»

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταιριάξουν τη ζωγραφιά με μια φωτογραφία από τον υποτιθέμενο ύποπτο, και έπιασαν τελικά έναν νεαρό άνδρα που ανέλαβε την ευθύνη για 10 διαρρήξεις στη περιοχή, μία εκ των οποίων ήταν στο σπίτι της DePietro.

«Το να να πάρουμε αυτό το σκίτσο και να καταφέρουμε να το ταιριάξουμε με τον ύποπτο, ήταν πράγματι κάτι το αξιοσημείωτο!» δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Πάτρικ Ridehour σε μια συνέντευξη με το WVIT News.

Η Rebecca τιμήθηκε σε τελετή της αστυνομίας το βράδυ της Πέμπτης, όταν οι αστυνομικοί αναγνώρισαν τις προσπάθειες της για την βοήθειά της για να συλλάβουν τον 32 χρονο Pedro Bruno. Μάλιστα κατάφεραν ακόμη και να ανακτήσουν κάποια κλεμμένα αντικείμενα από όλη αυτήν την διαδικασία.

Το κοινό στην τελετή χάρισε στη DePietro ένα δυνατό και ζεστό χειροκρότημα και η ίδια δήλωσε ότι ένιωθε ευγνωμοσύνη και είχε ένα άτομο να ευχαριστήσει.

Η DePietro, χαμογελώντας μέχρι τα αυτιά είπε: “Οφείλω να ευχαριστήσω την καθηγήτρια καλλιτεχνικών μου!»

Ενώ το έργο τέχνης της βοήθησε την αστυνομία να λύσει μια σειρά από διαρρήξεις, είπε ότι «δεν είναι αρκετά σίγουρη» σε ερώτηση που της έκαναν, αν θέλει να γίνει σκιτσογράφος όταν μεγαλώσει.

via

Το παιδικό σαμπουάν δεν είναι μόνο για μωρά. Εδώ είναι 10 εκπληκτικές χρήσεις του

Όσο υπάρχουν άνθρωποι: Ο κόσμος μάζεψε χρńματα μέσα σε 2 μέρες για να καλuφθούν τα έξоδα του 30χρονου Γιώργου