in

ΕΡΕΥΝΑ: Οι γυναίκες με μεγαλύτερο Πoπό είναι πιο Έξυπνες και Υγιείς.

Από ότι φαίνεται ένας ωραίος πισινός δείχνει πολλά περισσότερα από ότι νομίζαμε, είναι δείκτης ευφυίας και αντοχής σε χρόνιες ασθένειες!

Αυτά τα ενδιαφέροντα νέα έρχονται κατευθείαν από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, από επιστήμονες που βρήκαν ότι αυτά τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά παρατηρήθηκαν σε γυναίκες με μεγάλους πισινούς.

Από ότι φαίνεται, γυναίκες με μεγαλύτερους πισινούς από το συνηθισμένο, έχουν χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης και μεταβολίζουν καλύτερα τη ζάχαρη, όπως είναι και πιο πιθανό να απελευθερώνουν ορμόνες. Οπότε θα έχουν μειωμένες πιθανότητες για καρδιακά προβλήματα και διαβήτη.

Ο μεγάλος πισινός απαιτεί και πολλά Ωμέγα-3 λιπαρά, τα οποία φαίνονται να είναι καταλυτικά για την ανάπτυξη του εγκεφάλου. Επίσης είδαν σε παιδιά που είχαν γεννηθεί από γυναίκες με πιο μεγάλη λεκάνη, ότι ήταν πιο δυνατοί εγκεφαλικά από τα παιδιά που είχαν γεννηθεί από μητέρες με φυσιολογικές λεκάνες!

Στην έρευνα πήραν μέρος 16,000 γυναίκες και βρήκαν πως η ορμόνη που είναι υπεύθυνη για την ρύθμιση του βάρους, η λεπτίνη και η ορμόνη dinopectina, που έχει αντιφλεγμονώδη δράση, προστατεύει τα αγγεία και προστατεύει ενάντια στο διαβήτη, βρίσκονται σε μεγαλύτερα ποσοστά σε γυναίκες με μεγάλους πισινούς.

Επίσης, ο λιπώδης ιστός στον πισινό, στην ουσία παγιδεύει βλαβερά λιπαρά και έτσι προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα.

Βέβαια η έρευνα δεν μιλάει για ψεύτικους γλουτούς, φτιαγμένους με επεμβάσεις. Πάντως είναι πραγματικό απίστευτο το πως οι μεγάλοι πισινοί δεν είναι μόνο αισθησιακοί, αλλά και πανέξυπνοι!

Credit: damn.com

Ιδρώτας: Επιτελους: Δειτε Ποιο το φοβερό κόλπο που θα σας σώσει αν δεν έχετε αποσμητικό

Ο κόσμος ανήκει σε αυτούς που ξέρουν να τον εκτιμούν!