in

Εξουδετέρωσε την δυσάρεστη αναπνοή μέσα σε 5 λεπτά! Αυτή η σπιτική ΘΕΡΑΠΕΙΑ καταστρέφει όλα τα ΒΑΚΤΗΡΙΑ που προκαλούν δυσάρεστη αναπνοή

Η υγιεινή είναι απαραίτητη τόσο για την προσωπική μας ασφάλεια και υγεία όσο και για τις κοινωνικές διαντιδράσεις και συναναστροφές μας. Βέβαια, η δροσερή αναπνοή δεν είναι τόσο εύκολη όσο το να εξασφαλίσετε στον εαυτό σας ένα καλό αποσμητικό, καθαρά ρούχα και μαλλιά. Πάντα κάποιες τροφές ή απλά τα βακτήρια στο στόμα μας μπορεί να προκαλούν δυσάρεστη αναπνοή, ενώ τηρούμε σκληρά τους κανόνες υγιεινής του στόματος.

Κι ενώ στο εμπόριο υπάρχουν χιλιάδες στοματικά διαλύματα και οδοντόκρεμες που λύνουν το πρόβλημα, πρόκειται είτε για ακριβά προϊόντα είτε για σκευάσματα γεμάτα χημικά. Να όμως που υπάρχει και ένας φυσικός τρόπος για ευχάριστη αναπνοή. Μια αλοιφή από προϊόντα εύκολα να τα βρείτε, οικονομικά, φυτικά και κυρίως θα την έχετε φτιάξει εσείς…

Θα χρειαστείτε:

  • 2 λεμόνια
  • 1 φλυτζάνι χλιαρό νερό
  • Μισή κουταλιά σούπας κανέλα
  • 1 κουταλιά γλυκού μαγειρική σόδα
  • 1 κουταλιά γλυκού μέλι

Προετοιμασία:

Τοποθετείστε το χυμό λεμονιού με το μέλι και την κανέλα σε ένα μπουκάλι και ανακατέψτε. Προσθέστε τη μαγειρική σόδα και το χλιαρό νερό και χτυπήστε καλά το μείγμα στο μπουκάλι σας.

Χρησιμοποιείστε 2 κουταλιές της σούπας την ημέρα από το μείγμα, κάνοντας γαργάρες και φτύνοντάς το.

Η κανέλλα έχει αντιβακτηριδιακή δράση όπως και το μέλι, ενώ η μαγειρική σόδα λευκαίνει τα δόντια. Το λεμόνι δίνει ωραίο άρωμα και βοηθάει στην εξόντωση των βακτηρίων που ίσως απέμειναν στο στόμα σας.

stroumfaki.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ:8 σημάδια πως τα νεφρά σας κινδυνεύουν!

20 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αρχίσετε να τρώτε ελιές τώρα!