in

Εξαιρετικά εύκολο επιδόρπιο: Με μόνο 2 συστατικά φτιάξετε μόνοι σας αυτό το γλυκό κέρασμα που θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους

Είναι ένα εξαιρετικά εύκολο επιδόρπιο και όλα όσα χρειάζεστε είναι πιθανώς ήδη στο ντουλάπι σας. Το καλύτερο μέρος είναι ότι αυτή η συνταγή μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στα γούστα και τις γεύσεις σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σοκολάτα της επιλογής σας, είτε πρόκειται για γάλακτος είτε για υγείας. Θα τους ξεγελάσετε όλους και θα νομίζουν ότι πραγματικά σας πήρε πολλή ώρα, ενώ στην πραγματικότητα θα έχετε επενδύσει ελάχιστο χρόνο!

Υλικά:

2 κούπες νιφάδες σοκολάτας
1 κούπα ξηρούς καρπούς της επιλογής σας
1/2 κουταλιά σούπας άρωμα βανίλιας/καρύδας/αμυγδάλου (προαιρετικά)
Αμύγδαλα (προαιρετικά)

Βάλτε δυο δάχτυλα νερό να σιγοβράζουν σε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Βάλτε ένα πυρέξ ή άθραυστο μπωλ πάνω από το νερό που σιγοβράζει και προσθέστε τα 2/3 των τσιπ σοκολάτας. Ανακατέψτε τα μέχρι να λιώσουν. Αφαιρέστε το μπολ από τη φωτιά και προσθέστε το υπόλοιπο των τσιπ σοκολάτας, ανακατεύοντας. Αν προτιμάτε, μπορείτε να τα λιώσετε σε ένα φούρνο μικροκυμάτων.

Απλά ανά διαστήματα 20 δευτερολέπτων, να ανακατεύετε. Με όποιον τρόπο προτιμάτε, αφού η σοκολάτα έχει λιώσει, προσθέστε τους ξηρούς καρπούς της επιλογής σας μέχρι να είναι πλήρως καλυμμένοι από τη σοκολάτα. Τοποθετήστε μια κουταλιά από το μίγμα σε ένα φύλλο λαδόκολλας και τοποθετήστε το φύλλο σε λεία επιφάνεια στο ψυγείο. Αφήστε τα να παγώσουν πριν το σερβίρισμά τους.

Πηγή

Κέρδισε 11 εκατομμύρια € στα 19 του, τα έφαγε όλα σε λίγα χρόνια και τώρα δουλεύει εργάτης 7 μέρες τη βδομάδα

Προκαλεί Ρίγος: Ο «Τιτανικός» Της Κρήτης Με Τους 273 Νεκρούς Που Έγραψε Ιστορία