in

Εκπληκτικό: Μέλισσες ανιχνεύουν τον καρκίνο μέσα σε 10 λεπτά (δείτε πώς)

Ένα εντυπωσιακό σύστημα εντοπισμού καρκινικών όγκων εφήβραν σε ένα πανεπιστήμιο του εξωτερικού κάποιοι ερευνητές μεσώ του οποίου οι μέλισσες ανιχνεύουν καρκινικά μόρια τα οποία απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα από τον άνθρωπο όταν αναπνέει .

Όλοι γνωρίζουμε τις εξαιρετικά εξελιγμένες υπεραισθήσεις που διαθέτουν οι μέλισσες μας στον εντοπισμό των ανθοφοριών απο πολύ μακριά. Η ”μύτη” της μέλισσας μπορεί να εντοπίσει και να ανιχνεύσει ”μόρια” που κυκλοφορούν στην ατμόσφαιρα απο τοσο μεγαλη απόσταση που κάνεις δεν μπορούσε να το φανταστεί.

Η ”μύτη” της μέλισσας είναι οι κεραίες της οι οποίες στην άκρη τους φέρουν εως και 3 χιλιάδες μικρές υποδοχές με σκοπό να μπορούν να εγκλωβίσουν αυτά τα μόρια που ρέουν στην ατμόσφαιρα απο χιλιόμετρα μακριά.

Οι επιστήμονες δεν δίστασαν να το εκμεταλλευτούν , και αυτή τη φορά να το χρησιμοποιήσουν για την ίαση της μεγαλύτερης ασθένειας που μαστίζει τον πλανήτη μας , τον ΚΑΡΚΙΝΟ!!!Screenshot_6

Η Διαδικασία εχει ως εξής. Ο ασθενής φυσά μεσα στην γυάλινη κατασκευή , και αν πάσχει απο την ασθένεια ακόμη και σε πρώιμο στάδιο , οι μέλισσες το εντοπίζουν. Για να γίνει πιο κατανοητό οταν μια μέλισσα ανιχνεύσει οτι όντως υπάρχει η νόσος , τότε επιβραβεύεται με σιρόπι το οποιο τοποθετείτε μέσα στην ειδική υποδοχή. Ετσι μετά απο σκληρή εκπαίδευση οι μέλισσες συνδυάζουν στον εγκέφαλο τους την ασθένεια με την εύρεση τροφής. Και οταν συμβεί αυτό ολες οι κρυφές ”υπεραισθησεις” βγαίνουν στην επιφάνεια!!!!Screenshot_8

Screenshot_7Για περισσότερες πληροφορίες πηγή

Γνωρίζοντας τον θαυμασιο και εκπληκτικό κόσμο της μέλισσας

orinimelissa.blogspot.gr

9 Πρακτικές Συμβουλές από Εκατομμυριούχους που όλοι μπορούν να ακολουθήσουν

Ένας νεαρός άνδρας χάνει 100 kg και η διαφορά του πριν / μετά είναι απίστευτη. WoW!