in

Δύο παιδιά έσκαβαν στη αυλή τους όταν βρήκαν αυτό το αυτοκίνητο θαμμένο μέσα στο χώμα.

Έχετε προσπαθήσει ποτέ να ψάξετε για κρυμμένο θησαυρό στην αυλή σας ή στην παραλία; Είναι μια πολύ ευχάριστη ασχολία και κάποιοι το παίρνουν πολύ σοβαρά.

Οι περισσότεροι βέβαια απλά αγοράζουν έναν ανιχνευτή μετάλλων και ψάχνουν για λίγες ώρες, βρίσκοντας συνήθως σκουπίδια ή καμιά φορά κάποιο νόμισμα.

Κάποιοι όμως είναι πιο τυχεροί και βρίσκουν πραγματικά χρυσά νομίσματα ή κοσμήματα, αν και είναι αρκετά σπάνιο κάτι τέτοιο. Παρά τις πιθανότητες όμως, δύο αγόρια στην Καλιφόρνια το 1978 έκαναν μια απίστευτη ανακάλυψη!

Αυτή είναι φωτογραφία από δορυφόρο που δείχνει την μπροστινή αυλή από ένα σπίτι στο Los Angeles, όπου δύο αγόρια έκαναν το 1978 την ανακάλυψη της ζωής τους.11410

Μία οικογένεια είχε μόλις μετακομίσει στο σπίτι και λίγο αργότερα, τα δυο τους παιδιά βρήκαν κάτι στην αυλή τους σκάβοντας.

Η οικογένεια κάλεσε τις αρχές και καθώς έσκαβαν, ανακάλυψαν μία πολύτιμη Ferrari Dino 246 GTS του 1974. Ακριβώς, μέσα στο χώμα βρήκαν θαμμένη μια Ferrari!

3633Το αμάξι ήταν καλυμμένο με πετσέτες και χαλιά για να διατηρηθεί, δείχνοντας ότι όποιος το άφησε, σκόπευε να γυρίσει να το πάρει. Αλλά γιατί να το θάψει όμως;

4547Μετά από έρευνες της αστυνομίας, αποκαλύφθηκε ο λόγος γιατί ήταν θαμμένο.

5493Οι αρχικοί ιδιοκτήτες είχαν πληρώσει κάποιους εγκληματίες να οδηγήσουν το αμάξι τους και να το ρίξουν στον ωκεανό για να διεκδικήσουν την ασφάλεια.

Οι κλέφτες όμως, που από ότι φαίνεται αγαπούσαν τα αμάξια, δεν μπόρεσαν να το καταστρέψουν και γι’αυτό το έθαψαν με σκοπό να γυρίσουν κάποια μέρα να το πάρουν.

6458Η ιστορία έγινε πρωτοσέλιδο και το αυτοκίνητο τελικά βγήκε σε πλειστηριασμό.Ο πλειοδότης που το αγόρασε τελικά ήταν ένα μηχανικός με δικό του garage και το αποκατέστησε πλήρως.

7423-1Σήμερα φαίνεται καλύτερα από ποτέ, αλλά έχει μια ιστορία που λίγα αμάξια μπορούν να συναγωνιστούν.

8403

Ο νέος ιδιοκτήτης παίρνει μέρος σε διάφορα σόου με τη Ferrari αυτή και έχει γράψει στην πινακίδα «Dug Up»(ξεθαμμένο).

9355

Αυτός είναι κρυμμένος θησαυρός!

10362

Πηγή: www.diaforetiko.gr

Μέσα σε μια σχέση δέκα φορές που σου δείχνει ότι σ’ αγαπάει χωρίς να το λέει

9 Πανέξυπνοι Γρίφοι αποκλειστικά για Κοφτερά Μυαλά που θα σας Κάνουν να Κολλήσετε για ώρα. Εσύ ΠΟΣΟΥΣ κατάφερες να Λύσεις;