in

Ιαπωνική σπιτική μάσκα για το πρόσωπο που θα σας κάνει να φαίνεστε νεότερες.

Οι Ιάπωνες είναι γνωστοί για τη μακροζωία τους, και οι Γιαπωνέζες γυναίκες φαίνονται πάντα όμορφες και φρέσκες. Το μυστικό τους; Οι θαυματουργές ιδιότητες του ρυζιού!

Το ρύζι είναι πλούσιο σε υγιείς θρεπτικές ουσίες, όπως το λινελαϊκό οξύ και το σκουαλένιο, οι οποίες είναι αντιοξειδωτικές και διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο μειώνει και εμποδίζει την εμφάνιση των ρυτίδων του δέρματος. Όταν πρόκειται για την περιποίηση του δέρματος και την καταπολέμηση των ρυτίδων, το ρύζι λειτουργεί ως μια θεραπεία θαύμα. Απλά δοκιμάστε αυτή τη σπιτική μάσκα προσώπου και δείτε τη διαφορά στον εαυτό σας. Αυτή η παλιά Ιαπωνική συνταγή μάσκας προσώπου θα εξομαλύνει τις ρυτίδες σας και θα αναζωογονήσει το δέρμα σας. Θα σας κάνει να φαίνεστε 10 χρόνια νεότερες.

Οι ειδικοί λένε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να επιταχύνουν τη διαδικασία της γήρανσης και να αυξήσουν την εμφάνιση των ρυτίδων, όπως: η έκθεση στον ήλιο, η χρήση καλλυντικών προϊόντων, η κακή και ανθυγιεινή διατροφή, οι ορμονικές αλλαγές, και πολλοί άλλοι παράγοντες. Αυτοί οι παράγοντες είναι η κύρια αιτία που το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του. Έτσι, η συμβουλή μας είναι ότι θα πρέπει να σταματήσετε τη χρήση αυτών των ακριβών καλλυντικών προϊόντων και να δοκιμάστε αυτή τη φυσική εναλλακτική λύση. Αυτή η σπιτική μάσκα προσώπου είναι πολύ απλή και μπορείτε να τη φτιάξετε εύκολα. Απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:

  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 3 κουταλιές της σούπας ρύζι
  • 1 κουταλιά της σούπας γάλα

Οδηγίες:

Πρώτα, θα πρέπει να βάλετε τις 3 κουταλιές της σούπας ρύζι σε ένα κατσαρολάκι και να ρίξετε 1 φλιτζάνι νερό. Αφήστε το να σιγοβράσει για 3 λεπτά. Μετά, το βγάζετε από τη φωτιά και το σουρώνετε. Αφήστε το να κρυώσει και αποθηκεύσετε το σε ένα γυάλινο δοχείο. Στη συνέχεια, προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας μέλι και 1 κουταλιά της σούπας ζεστό γάλα. Ανακατέψτε αυτά τα συστατικά, μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη πάστα.

Πως να το χρησιμοποιήσετε:

Αρχικά, θα πρέπει να πλύνετε το πρόσωπό σας με καθαρό νερό. Εφαρμόστε αυτήν την σπιτική μάσκα προσώπου στο πρόσωπό σας και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Αφήστε τη να δράσει για 15 λεπτά και στη συνέχεια, ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτή τη μάσκα μία φορά την εβδομάδα. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

12 Χρήσεις από Χρησιμοποιημένα Σακουλάκια Τσαγιού που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες και θα σταματήσετε να τα πετάτε

Τα Κατάφερε! «Καλημέρα», «Είμαι καλά»-Τα πρώτα λόγια του 29χρονου Νίκου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι – Ετοιμάζεται να παραδοθεί ο δράστης