in

Δελτίο ειδήσεων ΣΚΑΙ 480 π.Χ

-Μπάμπη μου πως βλέπεις την απόφαση του Βασιλιά της Σπάρτης να πάρει την φρουρά του και να σταθεί απέναντι στη παντοδύναμη Περσική Αυτοκρατορία;

-Σία μου,όπως καταλαβαίνεις έκανε… ένα μεγάλο ατόπημα.Ο Ξέρξης,φίλος της Ελλάδας, ζήτησε απλά “Γη και Ύδωρ”.Δεν ήταν τελεσίγραφο.

Κι ενώ ο Λεωνίδας έπρεπε να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις εκείνος στράφηκε στους 5 εφόρους ζητώντας όλο το στρατό της Σπάρτης.

-Γιατί να ζητήσει όλο το στρατό της Σπάρτης;

-Ευτυχώς δεν του τον παραχώρησαν.Θα ήταν μια κίνηση που θα εκλαμβανόταν ως εχθρική από τον Μεγάλο Βασιλιά.Και ευτυχώς που διανύουμε την περίοδο των Καρνείων και πρυτάνευσε η λογική,

-Τώρα Μπάμπη μου τι είναι αυτό που πρέπει να περιμένουμε;

-Σία άκουσε με και το λέω σε όλους τους τηλεθεατές μας.Ελπίζω πραγματικά να κρατήσει γερά ο Ξέρξης.Γιατί αλίμονό μας αν κάθε φορά που έρχονται να μας βοηθήσουν ξένοι,εμείς πετάμε τους εκπροσώπους τους στο πηγάδι…Πρέπει επιτέλους σαν χώρα να καταλάβουμε ότι η θέση μας είναι στη Περσική Αυτοκρατορία.Κι αν κάνουμε και μερικές ουσιώδεις παραχωρήσεις δεν έχει καμία σημασία.Σημασία έχει να διατηρήσουμε τη θέση μας και να μείνουμε ζωντανοί.

-Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι θα πρυτανεύσει η λογική και όλοι θα αντιληφθούμε ότι ο πόλεμος θα μας εμπλέξει σε μεγάλες περιπέτειες. Καλό σου βράδυ Μπάμπη.

via

Louis Vuitton: Ο βιοπαλαιστής που πήγε με τα πόδια στο Παρίσι και πλούτισε επειδή κατάλαβε τι είναι το παν στη ζωή

Τέτοιες selfies σίγουρα ΔΕΝ έχετε ξαναδεί! Με την 5η θα μείνετε στήλη άλατος!