in

Γυναίκα με εκ γενετής σημάδι έβαλε μπαλόνια στο πρόσωπό της για να μην πάθει καρκίνο

Μια γυναίκα από την Κίνα έβαλε 4 εμφυτεύματα μπαλονιών κάτω από το δέρμα της για να σώσει την ζωή της, γιατί οι γιατροί φοβούνται ότι το σημάδι εκ γενετής που έχει στο πρόσωπό της μπορεί να γίνουν καρκινικό.

Η Ξιάο Γιάν χρειάζεται αυτή την παράξενη θεραπεία για να μπορέσει να αναπτυχθεί καινούργιος ιστός που θα χρησιμοποιήσουν οι γιατροί για την μεταμόσχευση, όταν το ήδη υπάρχων σημάδι.

Η 23χρονη από την νοτιοδυτική Κίνα πάσχει από συγγενή μελανοκυτταρικό νεύρο. Αυτή η πάθηση επηρεάζει 1 στους 500.000 ανθρώπους.

Τώρα πρέπει να κάνει υπομονή αρκετούς μήνες με τα εμφυτεύματα για να μπορέσει να αποκτήσει το «νέο της πρόσωπο».

Δείτε το βίντεο

Οι γιατροί στο Νοσοκομείο της Σαγκάης είδαν το σημάδι στο πρόσωπό της τον περασμένο Μάρτιο, όταν άρχισε να της προκαλεί πόνους και αναγνώρισαν τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκινικών κυττάρων.

«Παρά το μεγάλο μαύρο σημάδι στο πρόσωπό μου, είχα μια πολύ καλή παιδική ηλικία. Ήμουν ξέγνοιαστη. Ωστόσο, όσο μεγάλωνα το γεγονός ότι ήμουν διαφορετική γινόταν όλο και πιο έντονο», ανέφερε η Γιάν.

«Παλιά λυπόμουν τον εαυτό μου, αλλά με την αγάπη και την υποστήριξη της οικογένειάς μου είμαι πιο θετική τώρα», πρόσθεσε η Γιάν.

Η μητέρα της Γιάν έχει παρακαλέσει τους συγχωριανούς της να μην κοροϊδεύουν την κόρη της.

Η 23χρονη υποστηρίζει ότι είναι προετοιμασμένη να ζήσει με το σημάδι στο πρόσωπό της για το υπόλοιπο της ζωής της.

Τα στατιστικά σχετικά με το πόσο συχνά γίνονται καρκινικά αυτά τα σημάδια ποικίλουν από 5-10% έως 1-2%.

Οι γονείς και ο δίδυμος αδερφός της Γιάν συνεχίζουν να μαζεύουν χρήματα για τις επόμενες επεμβάσεις που θα χρειαστεί να κάνει.

[dailymail]

«Παιδάκι μου σε σταματώ όχι να ζητιανέψω…» – Μια αληθινή ιστορία που συγκινεί το διαδίκτυο..

Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν είναι ο εαυτός της