in ,

Γυμνάστρια βάζει κιλά για να δείξει πως το γυναικείο σώμα είναι ομορφότερο γυμνασμένο παρά κοκαλιάρικο. Ποια η γνώμη σας;

H blogger Kelsey Wells έχει περάσει ενάμιση χρόνο κάνοντας το πρόγραμμα fitness της  Kayla Itsines, και έχει να επιδείξει αποτελέσματα. Αλλά αν νομίζετε ότι θέλει να περηφανευτεί για το βάρος της, κάνετε λάθος.

Σε μια πρόσφατη δημοσίευση στο Instagram, η Kelsey μοιράστηκε 3 διαφορετικές φωτογραφίες στις οποίες ζυγίζει διαφορετικό βάρος. 66, 55 και 63 κιλά. Στα 63 κιλά είναι εμφανώς πιο γυμνασμένη, με μυώδη γράμμωση, από όσο φαίνεται στα 55 κιλά, αν και στις δύο φωτογραφίες φαίνεται αδύνατη.


«Παιδιά σταματήστε να ασχολείστε με τον αριθμό της ζυγαριάς. Σταματήστε να σκέφτεστε ότι το βάρος σας ισοδυναμεί με την πρόοδό σας και σταματήστε να αφήνετε το βάρος σας να επηρεάζει την αυτοπεποίθησή σας, όπως έκανε σε μένα.»

Η Kelsey μοιράστηκε ότι τώρα ζυγίζει 63 κιλά έχοντας ύψος 1.70 μ. Και αυτό ήταν μόλις 8 εβδομάδες μετά τη γέννηση του παιδιού της.

«Ζύγιζα 59 κιλά πριν μείνω έγκυος, και αποφάσισα να φτάσω τα 55 κιλά για να μπορέσω τα φοράω τα κολλητά μου τζιν, » εξομολογείται η Kelsey.

Χρειάστηκαν μερικοί μήνες για να πετύχει το στόχο της, αλλά έκτοτε πήρε 8 κιλά. «Ευτυχώς που τελικά έμαθα να μετράω τη πρόοδό μου με πράγματα που μετράνε: δύναμη, αντοχή, υγεία  και ευτυχία. Δεν είχα ποτέ τόσους μυς και λιγότερο σωματικό λίπος από όσο έχω τώρα. Δεν είχα ποτέ τόση αυτοπεποίθηση όση έχω τώρα.»

«Γι’ αυτό λοιπόν πετάξτε τη ζυγαριά σας και ζήστε ευτυχισμένοι!»

Γνωρίζεις γιατί αρρωσταίνεις;

Αυτό είναι το Ιδανικό Βάρος με βάση το Ύψος σας. Δείτε τον Πίνακα!