in

Γνώρισε μια άστεγη γυναίκα στα δημόσια πλυντήρια. 20 χρόνια μετά άλλαξε τη ζωή της για πάντα!

Σίγουρα ξέρετε ποιος είναι αυτός ο άντρας. Ο Zach Galifianakis είναι ο αξιαγάπητα χαζός, παράξενος, ανακατωσούρης σε πολλές από τις αγαπημένες σου ταινίες, από την τριλογία του «Hangover» μέχρι το γοητευτικό του talk show «Between Two Ferns» που κέρδισε το βραβείο Emmy.

Κανείς δεν μπορεί να χορτάσει τον χαριτωμένο, γεροδεμένο κωμικό. Αλλά φαίνεται ότι η εγκάρδια ιδιοσυγκρασία του δεν είναι θεατρικό κόλπο. Αυτή η ιστορία θα μπει κατευθείαν στην καρδιά σου.

Αυτή είναι η Mimi Haist, μια 87χρονη γυναίκα από το Λος Άντζελες που δουλεύει εθελοντικά στο αυτόματο πλυντήριο. Ζει με φιλοδωρήματα που της δίνουν οι πελάτες.

Όταν η Mimi αναγκάστηκε να ζει στους δρόμους στα 50 της, έκανε σπίτι της το χώρο ανάμεσα σε δυο σειρές πλυντηρίων στο αυτόματο πλυντήριο της Santa Monica. 20 χρόνια πριν περίπου ο Galifianakis μπαίνει στην ιστορία της.

Ο Zach ήταν ένας άγνωστος κωμικός το 1994 όταν πρωτογνώρισε την Mimi. Ζούσε στο αυτόματο πλυντήριο βοηθώντας τους νεαρούς ηθοποιούς που προσπαθούσαν να γίνουν γνωστοί, να πλύνουν τα ρούχα τους.

Ο Galifianakis ήταν εντυπωσιασμένος και κατάπληκτος από το πνεύμα και τη ζωντάνια της γυναίκας – παρόλο που ήταν άστεγη- και οι δυο τους ξεκίνησαν μια φιλία που ποτέ δε θα φανταζόταν.

Όταν ο Galifianakis έγινε γνωστός τελικά χάρη στο «Hangover» το 2009, ο ηθοποιός σταμάτησε να συχνάζει στο αυτόματο πλυντήριο. «Μάλλον έχει δικό του πλυντήριο και στεγνωτήριο τώρα», σκέφτηκε η Haist. Παρόλα αυτά, ο Galifianakis δεν ξέχασε τη Mimi ποτέ.

Οι δυο τους έχασαν επαφή μέχρι 4 χρόνια πριν, το 2011, όταν έμαθε ότι η Mimi είχε διωχτεί από το αυτόματο πλυντήριο. Τότε ο Zach πήρε μια γενναία και ανιδιοτελή απόφαση. Η Mimi θα έπαιρνε ένα πραγματικό σπίτι.

Ο Zach της αγόρασε ένα διαμέρισμα και ζήτησε τη βοήθεια της Renee Zellweger για να το επιπλώσει. Ο Zach πληρώνει επίσης τους λογαριασμούς της. Αλλά όχι μόνο. Έπρεπε να διασφαλίσει ότι η Mimi νιώθει σαν σταρ, αφού είναι. Ο Zach την έχει πάρει μαζί του σε αρκετές πρεμιέρες ταινιών, με πιο πρόσφατη το «The Hangover Part 2».

«Ντύνομαι ωραία και μια φίλη με βοηθά με το μακιγιάζ. Είναι διασκεδαστικό, είναι κάτι που ποτέ δε φανταζόμουν ότι θα ζήσω. Η λιμουζίνα με γυρνάει σπίτι μετά.»

Η ιστορία της Mimi και του Zach Galifianakis μας θυμίζει να μην τα παρατάμε ποτέ. Μερικές φορές, στα χειρότερα, βρίσκουμε τους πιο ανεβαστικούς ανθρώπους. Τους ανθρώπους που ακόμα και όταν χάσουν τη τύχη τους, συνεχίζουν να κοιτάνε τα αστέρια.

Αυτή η ιστορία καλής πράξης με άγγιξε πραγματικά. Αν σας εντυπωσίασε η ιστορία του σούπερ σταρ κωμικού με τη χρυσή καρδιά όσο εμένα, τότε μοιραστείτε τη με όλους όσους ξέρετε. Ο Zach είναι πραγματικός ήρωας.

Σε ένα Πείραμα που έκαναν σε σκύλους αποδεικνύουν πως μπορούν να ξεχωρίσουν τους κακούς Ανθρώπους από τους καλούς

Γιατί κάποιοι καθυστερούν πάντα στα ραντεβού τους -Η επιστημονική εξήγηση!