in

Γίνετε γκουρού του μασάζ με αυτόν τον εύκολο οδηγό.

Ένα χαλαρωτικό μασάζ δεν απαιτεί κάποια συγκεκριμένη μέθοδο. Μπορείτε να κάνετε εύκολα ένα καλό και χαλαρωτικό μασάζ, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

Πρώτα από όλα, βρείτε μια καλή θερμοκρασία: το δωμάτιο δεν πρέπει να είναι ούτε υπερβολικά ζεστό, ούτε υπερβολικά κρύο. Λάβετε υπόψιν σας ότι το σώμα κρυώνει κατά την διάρκεια της διαδικασίας. Είναι καλύτερο να κάνετε μασάζ σε μια σκληρή επιφάνεια, δίνοντας έμφαση στον λαιμό, τους ώμους και την πλάτη.

1

Ξεκινήστε με απαλές κινήσεις μασάζ. Πρέπει να μετακινείστε από τους ώμους στην μέση και την πλάτη. Οι κινήσεις στους ώμους πρέπει να είναι πιο έντονες, αλλά ταυτόχρονα απαλές σε αυτό το στάδιο.

2

Χρησιμοποιήστε όλη την παλάμη σας κατά την διάρκεια της διαδικασίας. Μπορείτε να ξεκινήσετε την ενίσχυση των κινήσεων.

3

Μπορείτε να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στους ώμους, καθώς πλήττονται αρκετά από την καθιστική ζωή. Απλά αυξήστε τον χρόνο των μαλάξεων σε αυτή την περιοχή. Μπορείτε να εφαρμόσετε την τεχνική του βελονισμού, πιέζοντας απαλά σε συγκεκριμένα σημεία.

4

Σε καμία περίπτωση μην κάνετε μασάζ στην σπονδυλική στήλη. Όταν κάνετε μασάζ σε αυτή την περιοχή κινηθείτε κατά μήκος των πίσω μακριών μυϊκών ινών.

5

Όλα τα είδη μασάζ για τα άκρα ξεκινάνε με μικρές κινήσεις για ζέσταμα. Αν υπάρχουν προβληματικές περιοχές με εντοπισμένο πόνο θα πρέπει να γίνουν μαλάξεις πάνω τους εναλλάξ με τον αντίχειρα.

6

Οι βασικές προϋποθέσεις για το μασάζ στο πρόσωπο είναι: οι μύες στους οποίους κάνετε μασάζ θα πρέπει να είναι πραγματικά χαλαροί. Το μασάζ πρέπει να είναι απαλό, ρυθμικό, αργό και ανώδυνο. Κινηθείτε προς την κατεύθυνση των μυϊκών ινών. Όταν κάνετε μασάζ σε πιασμένο δέρμα πιέστε προς τα οστά του προσώπου.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε το μασάζ με απαλές κινήσεις των δαχτύλων σε όλη την πλάτη. Αυτό θα απαλύνει το δέρμα.

imgur.com

17 φαγητά που δεν παχαίνουν καθόλου και μπορείτε να τα φάτε όποτε και σε όση ποσότητα θέλετε

Τι συμβαίνει στο σώμα σας 10 ώρες αφότου βάψετε τα νύχια σας