in

Βρέθηκε κολλημένος σε ένα αχυρώνα όταν τον κούρεψαν εμφανίστηκε ο υπέροχος εαυτός του.

Ένας δύσμοιρος σκύλος ζούσε για 7 χρόνια παρατημένος και εγκλωβισμένος σε έναν αχυρώνα, όπου οι πρώην ιδιοκτήτες του του έδιναν μόνο ελάχιστη τροφή και λίγο νερό. Κάποια στιγμή οι πρώην ιδιοκτήτες χρειάστηκε να λείψουν και ζήτησαν από ένα νεαρό ζευγάρι να εφοδιάζει με λίγη τροφή στον σκύλο.

Facebook / Amanda Brooke
Facebook / Amanda Brooke

Το ζευγάρι όταν είδε το χάλι του σκύλου ήρθε σε επαφή με άλλους φιλόζωους και τελικά ήρθαν σε επαφή με το Big Fluffy Dog Rescue των ΗΠΑ και χάρη στη συλλογική προσπάθεια πολλών, ο Lazarus απομακρύνθηκε από τα αφεντικά του.

Facebook / Amanda Brooke
Facebook / Amanda Brooke

O σκύλος που ζούσε σε άθλιες συνθήκες σε αγρόκτημα στις ΗΠΑ, είχε τόσο μεγάλο, μακρύ και ακούρευτο τρίχωμα που πλέον δεν μπορούσε να κινηθεί, τα πόδια του είχαν ατροφήσει, ήταν υποσιτισμένος και αφυδατωμένος και είχε αρχίσει να εμφανίζει έλκη στο δέρμα του.

Facebook / Amanda Brooke
Facebook / Amanda Brooke

Πλέον, όμως είναι κοντοκουρεμένος (και αγνώριστος!) και υγιής και αναζητά νέο σπίτι με χιλιάδες υποψήφιους να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ειδικά αφού η ιστορία του έγινε viral στο Facebook και προβλήθηκε και από τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα το τελευταίο 24ωρο.6770ccab80cbe6a015794735793c2e33Παράλληλα ο Lazarus έχει γίνει το νέο σύμβολο… υπενθύμισης στους ιδιοκτήτες σκύλων πως πρέπει να κουρεύουν τακτικά τα κατοικίδιά τους.

3c61418ded201ee1b030236e7aeb039eΔείτε το βίντεο

tilestwra

19 Γάτες πολυτελείας που κοστίζουν μια ολόκληρη περιουσία.

Πήρε 4 κομμάτια αφρολέξ και έφτιαξε κάτι φανταστικό για το καλοκαίρι! (Βίντεο)