in

Αδιανόητο: Άφησαν ένα μωρό σε μια σακούλα σκουπιδιών δίπλα στον κάδο λόγω του συνδρόμου Down!

Όταν ακούμε για την αγάπη με την πρώτη ματιά, συχνά σκέφτομαστε μια ρομαντική συνάντηση. Για την Rachel Van Eerden και τον σύζυγός της Jim, όμως, ήταν μια διαφορετική ιστορία. Το 2004, ήταν σε ένα ταξίδι αποστολή στον Ισημερινό, όπου επισκέφθηκαν ένα ορφανοτροφείο με δύο από τα δικά τους παιδιά. Ήταν εκεί όπου βρήκαν την αγάπη σε ένα αγοράκι. «Ενώ είμαστε στην περιοδεία, τα μάτια μου συνάντησαν αυτό το μικρό μωρό,» είπε η Rachel. «Ήταν 3ρωτας με την πρώτη ματιά.»

Ο μικρός Eddie, τον ονόμασε ο αστυνομικός που τον είχε φέρει στο ορφανοτροφείο, υιοθετήθηκε επίσημα χρόνια αργότερα, μετά από πολλά εμπόδια και προκλήσεις. Τώρα, αυτός ευτυχώς μεγαλώνει σε ένα στοργικό σπίτι με αφοσιωμένους γονείς και δέκα άλλα αδέλφια, αλλά η ζωή του δεν ήταν πάντα εύκολη. Ήταν εγκαταλείφθηκε ως μωρό, πιθανόν λόγω του συνδρόμου Down, αφέθηκε σε μια σακούλα σκουπιδιών δίπλα στον κάδο.

Ευτυχώς, ένας ξυλουργός παρατήρησε την σακούλα σκουπιδιών έξω από το εργαστήριό του να κουνιέται, και έτσι ο Eddie διασώθηκε από βέβαιο θάνατο. Οδηγήθηκε σε ένα ορφανοτροφείο αφιερωμένο σε παιδιά με ειδικές ανάγκες, και εκεί περίμενε μέχρι την μοιραία συνάντησή του με τη Rachel και τον Jim. Η οικογένεια έχει βαπτίσει τον Eddie «Πρέσβης της Αγάπης» για να αναγνωρίσουν όλη την αγάπη και τη χαρά που έφερε στη νέα οικογένειά του και τους γύρω του.

Μεγαλώνει φυσικά, χωρίς επεμβάσεις: Έτσι είναι σήμερα στα 71, η άλλοτε ομορφότερη της Ελλάδας, Γωγώ Ατζολετάκη

Ί5χρονη κατασκεύασε αδιάβροχο, άφλεκτο υπνόσακο για τους άστεγους