in

Βγήκε και αυτό! Το στυλό που δεν σε αφήνει να κάνεις ορθογραφικά λάθη!

Το στυλό που δεν σε αφήνει να κάνεις ορθογραφικά λάθη Το Lernstift pen αποτελεί καινοτομία στο γράψιμο, ειδικά για όσους συνηθίζουν να… κάνουν ορθογραφικά λάθη και αισθάνονται άσχημα γι’ αυτό.

Ο λόγος; Όταν το κρατάμε στα χέρια μας και γράφουμε κάτι, εάν κάνουμε λάθος, αυτό θα δονείται ελαφρά χάρη στο λογισμικό που διαθέτει και του δίνει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται γραπτό κείμενο και να εντοπίζει πιθανά λάθη σε αυτό.

Lernstift-–-a-Pen-That-Warns-for-Mistakes-2

Το συγκεκριμένο στιλό θα υποστηρίζει δύο γλώσσες, τα Αγγλικά και τα Γερμανικά, και θα έχει δύο βασικές λειτουργίες: ορθογραφίας και καλλιγραφίας.

Δηλαδή θα εντοπίζει ορθογραφικά λάθη ειδοποιώντας τον χρήστη γι’ αυτά με έναν συνεχόμενο ήχο και μια δόνηση, ενώ όταν τα γράμματα είναι δύσκολο να διαβαστούν θα το επισημαίνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Δημιουργοί του είναι ο Falk Wolsky κι ο Daniel Kaesmacher με την ιδέα να ανήκει στη γυναίκα του πρώτου, η οποία βλέποντας το γιο της να κάνει πολλά ορθογραφικά λάθη είπε στον σύζυγό της, προγραμματιστή στο επάγγελμα, πόσο χρήσιμο θα ήταν να υπήρχε ένα στιλό που θα ειδοποιούσε για τα λάθη.maxresdefault

Όπερ και εγένετο! Μέχρι το τέλος του χρόνου το έξυπνο στιλό αναμένεται να βγει στην αγορά, ενώ το κόστος του υπολογίζεται στα 80 ευρώ.

Μία Έγκυος γυναίκα ένιωθε ένα πόνο στο στόμα της. Οι γιατροί, της είπαν τη Μαύρη Αλήθεια

Πως ο Άγιος Λουκάς ο ιατρός θεράπευσε παιδί με εγκεφαλική παράλυση. Ευχαριστήρια επιστολή ευγνώμονα πατέρα του οποίου ο Άγιος Λουκάς θεράπευσε το παιδί.