in ,

Αυτό θα συμβεί αν βάλετε στο αυτί σας ένα σκόρδο. Αυτή η μέθοδος με έχει σώσει από το πρόβλημα!

Το σκόρδο είναι ένας πραγματικός πρωταθλητής μεταξύ των υγιεινών προϊόντων. Είναι απαραίτητο για την πρόληψη του κρυολογήματος και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Το σκόρδο έχει αντιβακτηριακές και αντιικές ιδιότητες, βοηθά στη μείωση του οιδήματος και την ανακούφιση του πόνου.

Για την εξάλειψη του πόνου στο αυτί το σκόρδο είναι το καλύτερο οποιοδήποτε φάρμακο. Περιλαμβάνει ενώσεις οι οποίες διαπερνούν το δέρμα και απορροφώνται μέσα στο εσωτερικό του αυτιού παρέχοντας αντιφλεγμονώδη δράση.

Το σκόρδο για τον πόνο στο αυτί.

1 (2)Είναι αρκετή για να συντρίψει τον πόνο μια σκελίδα σκόρδο , τυλίξτε την με ένα μαλακό πανί και τοποθετήστε την στο αυτί για 30 λεπτά.

Η διαδικασία αυτή ανακουφίζει από τον πόνο και βοηθά στην επούλωση. Μην τοποθετείτε το σκόρδο πολύ βαθιά μέσα στο αυτί. Μην χρησιμοποιείτε πολύ μικρό κομμάτι σκόρδου. Ετοιμαστείτε για μια μυρωδιά σκόρδου μετά από μια τέτοια διαδικασία.

Το σκόρδο έχει μια συγκεκριμένη οσμή που οφείλεται στο allicin, μία χημική ένωση που παράγεται όταν το σκόρδο καταστραφεί η στην ακεραιότητα των κυττάρων. Η Allicin είναι ένα φυσικό αντιβιοτικό για το οποίο εκτιμούμε τόσο πολύ το σκόρδο.

Η Allicin είναι μια ισχυρή ουσία, έτσι ώστε να φροντίσει το δέρμα σας από εγκαύματα (είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι ύφασμα επειδή θα έρθει επαφή με το δέρμα το σκόρδο).

Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι το σκόρδο είναι η θεραπεία για όλες τις ασθένειες.

via

Όλες αυτές οι αρρώστιες προκαλούνται από τον φούρνο μικροκυμάτων, μακάρι να το ξέραμε νωρίτερα

Εσείς γνωρίζετε τι θα σας συμβεί ΑΝ τρώτε λιγότερο κρέας; Αν ΟΧΙ δείτε…