in

Αυτός είναι ο «νεκρός» στα πακέτα των τσιγάρων ανακάλυψε ότι έγινε το πρόσωπο της εκστρατείας τέσσερα ολόκληρα χρόνια αφότου πόζαρε για φωτογραφίες σε ένα νεκροτομείο.

Ένας από τους πρωταγωνιστές των αντικαπνιστικών εκστρατειών είναι ο Τομ Φρέιν. Είναι ο «νεκρός» που βλέπουν οι καπνιστές στις φωτογραφίες των πακέτων τσιγάρων που αγοράζουν.

Ο Τομ Φρέιν είναι πτυχιούχος της Οξφόρδης και μιλώντας στον «Guardian», εξομολογήθηκε πώς ανακάλυψε ότι έγινε το πρόσωπο της εκστρατείας τέσσερα ολόκληρα χρόνια αφότου πόζαρε για φωτογραφίες σε ένα νεκροτομείο.

Όπως εξηγεί, πήρε 175 λίρες για να ποζάρει σε μια σακούλα νεκροτομείου το 2012 σε μια φωτογράφηση που έγινε στο Βερολίνο. Το 2016 ανακάλυψε πως το πρόσωπό του ήταν επάνω σε εκατομμύρια πακέτα τσιγάρων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Τη δουλειά την πήρε απαντώντας σε μία αγγελία που ζητούσε άνδρες να ποζάρουν για μια αντικαπνιστική εκστρατεία.

«Έβαψαν το πρόσωπό μου γκρι, με έβαλαν σε μία τσάντα και με πήγαν στο νεκροτομείο. Το να είμαι στην τσάντα, πραγματικά με φρίκαρε, ειδικά όταν ο φωτογράφος τράβηξε ψηλά το φερμουάρ και μου ψιθύρισε: «Αυτό είναι για τη Δρέσδη» προτού ξεκουμπώσει το φερμουάρ.

Είχε μια σκοτεινή αίσθηση του χιούμορ», θυμάται ο Τομ Φρέιν, ο οποίος σήμερα ζει στο Τέξας και δεν ξανασκέφτηκε ποτέ εκείνη τη φωτογράφηση μέχρι τη στιγμή που ένας φίλος του στο Βερολίνο του έστειλε ένα e-mail με τη φωτογραφία του πάνω σε ένα πακέτο τσιγάρων το 2016.

Το αρωματικό βότανο που μειώνει τη χοληστερόλη, διώχνει το άγχος και ρυθμίζει την πίεση

Τα 10 χαρακτηριστικά της γυναίκας που ξέρει καλά πόσο έξυπνη είναι!